- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
universum73
csendes tag
válasz
garga pista #20786 üzenetére
Köszönöm. Nekem ez a menü tetszik. Meg ezen legalább játék is van. Már van egy Opticum Nytrobox Nse -m de az már egy nagyon nem tetsző menüs számomra.Pedig hardwerilag veri lehet mindet. Nagyon jó vétele van.
-
universum73
csendes tag
Itt a kép.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=375DVBT_T2_firmware_verzi.jpg
-
universum73
csendes tag
Sziasztok. Melyik DVBT-T2 vevők futnak ilyen firmware-s szoftverrel,menüvel? Tudtok ebben segíteni? Ami a mai piacon is megtalálható?Ilyet keresek mindenképp. Köszönöm
-
universum73
csendes tag
válasz
garga pista #20776 üzenetére
Még annyit kérdeznék,hogy az OPTICUM AX LION 5 M FIRMWARJÉT rá lehet-e tenni gy másik Opticum boxra? Azonos ram cpu és fleash memória méret. Keresem az Opticum NGEN firmwarejét. verziószám. V 1.0.2 37 . Erre a firmwarera lenne szükségem. Köszönöm.
-
universum73
csendes tag
válasz
garga pista #20776 üzenetére
KÖSZÖNÖM szépen a részletes leírást. Azt fogom tenni amit javasolsz. Megpróbálok egy olyan boxot beszerezni.
-
universum73
csendes tag
Sziasztok.
Kérdésem az lenne,hogy megvalósíthaó-e a DVBT vevőn firmware csere vagy frissités? Úgy értem,hogy most fut rajta egy firmware de nem tetszik egyáltalán és másik kinézetű firmwaret akarok rátenni. Meg lehet csinálni? USB-re ha felteszek egy gyári firmware-t akkor ha a rajta lévő firmwaren keresztűl rá tudom tenni a másik gyári firmware-t? Ha nem a gyártó által kiadott firmware kerül rá ,akkor lehet baj a boxnak? Ez egy Opticum Nytro Box Nse és kinéztem egy kb azonos hardverrl felszerelt box firmware-jét ALCOR 2900..Hasonló firmware van az Opticum LION mini 2 is mint az ALCOR-on ezért gondoltam rá. Megpróbálhatom? Vissza tudom utánna rakni ha nem jó a gyári firmwaret?
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest