- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
válasz
Degeczi #10095 üzenetére
Tudom, hogy amit linkeltem az nem postáz Magyarországra, a kérdés arra vonatkozott, hogy egy ILYEN, nem pedig EZ.
Edenyke: Közben persze rákerestem és láttam, hogy van olyan usb-s cucc, aminek rendes antenna bemenete van, de mint láthattad a fő problémám, amivel indítottam itt a topikban nem ez volt...písz.
-
csudri
őstag
válasz
Watt25 #10088 üzenetére
Nézegettem már korábban Ebayen ezeket a noname usb-s tunereket, ezek szerint tényleg működnek? A keresővel találtam néhány pozitív visszajelzést itt a topikban, csak senki nem írt linket, hogy melyik az, amelyik tuti jó. Akkor ez igen?
A tv mellé akkor kinézek valami STB-t, egy ilyen 10ezres Wayteq [link] simán jó vevőnek, ugye? Filmek úgyis gépről mennek a tv-re, tehát az nem annyira izgat, hogy most mit játszik le és mivel van szívás.
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Van a piacon olyan DVB-T vevő, amit akár sima USB-vel is hozzá lehet kötni egy laptophoz, de ha nincs laptop, akkor egy TV-re is rá tudom dugni?
A Forma1, foci EB és az olimpia miatt kellene, tehát jó lenne, ha laptophoz is tudnám kötni, ha épp olyan helyen vagyok ahol nincs tv, de lehet hogy olyan helyzetben leszek, hogy lesz tv, de nincs laptop. Van ilyen joker megoldás elérhető áron?üdv
-
csudri
őstag
Annyira hülye nem vagyok, hogy földi vevővel akarjak rögzíteni kábeltvt.
Az viszont elszomorít, hogy DVB-C vevővel sem, mert apámnál kellene kiváltani a megdöglött videóját. Mivel egy új VHS videóba ma már tök felesleges beruházni, ezért keresek valami megoldást, hogy fel tudja venni, amit szeretne. DVD-felvevőt rá lehet kötni a sima UPC-s STB-re?
ui: A UPC saját vevője sem játszik, mert az plusz 2000/hó. Már így is 13500 a havi UPC számla, az már tényleg rablás lenne.
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Olyan készülékre lenne szükségem, amivel apám fel tudná venni a tv-ről, amit szeretne. Eddig egy sima vhs-készülékkel megoldotta, de az most megdöglött. UPC digitalis kábeltv-ről van szó, van olyan nem aranyáron mért készülék vagy csak a földfelszíni digitálisokat lehet rögzíteni (Alcor HD2500 pl.) a piacon lévő vevőkkel?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest