- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
micilacko
csendes tag
sziasztok
Tuti volt már téma, de azért megkérdezem..
Én Rendszeresen szoktam felvenni MindigTV-ből ezt-azt HDD-re egy USB-s tunerrel (avermedia)...
A felvételt le tudom játszani sok mindennel, de semmivel sem tudom szerkeszteni...
Mivel lehet ezeket szerkeszteni átkódolás nélkül?
Sajna átkódolni se tudom, bár azt annyira nem is akarnám, de ha nincs más, akkor a minőség érdekében MPEG2-re átkódoló progi is érdekelne.. Régebben a VIDEOREDO-t használtam, nagyon szerettem, de sajna ezekkel a felvételekkel nem bír..Valaki tudja ezeket szerkeszteni??
Elvileg H264-es TS, bár sztem mp4 kiterjesztést ad neki... Semmi sem tudja kezelni.. 1-2 progi elkezdi, de vagy leakad félúton, vagy a kimenő file 0-ás...Köszönöm
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest