- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Venn
tag
Sziasztok
A napokban szert tettem egy HUMAX DIGI+C HD készülékre, sajnos csak a beüzemeléskor derült ki, hogy ez a készülék nem tud műsort rögzíteni. Már két napja kukázom az internetet valamilyen megoldás után de nem jutottam előrébb. A román oldalakon amiket találtam több Firmware frissítést is említenek de letölteni egyiket sem tudtam a google fordító meg olyan amilyen értelmes szöveget nem lehet vele fordítani. A Humax oldalán van egy halom fájl a supportban de lövésem sincs melyiket is kellene letölteni. A segítségeteket kérném hátha valaki előrébb jár esetleg ebben a témában.
-
Venn
tag
Üdv
A segítségeteket kérném mert már jojózik a szemem a sok olvasástóldigi kábel tv-m van, olyan tuneres médialejátszót vagy box-ot keresek ami külső tárhelyre tud felvenni (PVR, TimeShift) jó minőségben és nem utolsó sorban megbízható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest