- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Venn
tag
Sziasztok
A napokban szert tettem egy HUMAX DIGI+C HD készülékre, sajnos csak a beüzemeléskor derült ki, hogy ez a készülék nem tud műsort rögzíteni. Már két napja kukázom az internetet valamilyen megoldás után de nem jutottam előrébb. A román oldalakon amiket találtam több Firmware frissítést is említenek de letölteni egyiket sem tudtam a google fordító meg olyan amilyen értelmes szöveget nem lehet vele fordítani. A Humax oldalán van egy halom fájl a supportban de lövésem sincs melyiket is kellene letölteni. A segítségeteket kérném hátha valaki előrébb jár esetleg ebben a témában.
-
Venn
tag
Üdv
A segítségeteket kérném mert már jojózik a szemem a sok olvasástóldigi kábel tv-m van, olyan tuneres médialejátszót vagy box-ot keresek ami külső tárhelyre tud felvenni (PVR, TimeShift) jó minőségben és nem utolsó sorban megbízható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged