- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
Kernel #13969 üzenetére
Egyébként találtam tesztet a készülékről és szerintem 18k-ért teljesen megfelel a számomra. Érdekesnek találtam azt a funkcióját, miszerint netre kötve összeszedi más kártyák adatait és bejönnek a kódolt, fizetős adók is és az enyém adatait is megosztja. Nem tudom ez hogyan működik, de ezt írta a teszt. Optibox Spider HD teszt
-
tylerddd
veterán
Értem, köszönöm mindkettőtök segítségét. Tehát azt kell néznem, h két "tuner in" bemenet legyen rajta, a loop úgymond számomra lényegtelen!
Köszönöm még1x!
-
tylerddd
veterán
Hello!
UPC Direct előfizuhoz szeretnék saját beltérit. Ami nagyon kellene, az a HDMi csatlakozó, illetve szeretném, ha külső meghajtóra tudnék felvenni vele, akár úgy is, hogy én nézek adott műsort, addig ő felvesz egy másik adóról.
Egy műholdas boltban azt mondták, h nekem olyan beltéri kell, ami dupla tuneres. Ezt azért nem értem, mert amíg előfizettem a HDR csomagra, addig egy Philips beltérit adtak, ami szerintem nem volt dupla tuneres. Pontosítok, nem tudom, h az volt-e! Két vezeték jött le az antennától és ezek mentek a beltéribe és működött a fent leírt felvételi mód. Ezeken kívül további antennát nem lehetett csatlakoztatni a beltérihez. Egy ilyen Optibox Spider-t ajánlottak. Azt nem értem, h bal oldalt a hátulján összesen 4 ilyen antennabemenet vagy mi van. A Philipsen csak 2 ilyen volt. Akkor most az számít dupla tuneresnek, ha két vezeték megy bele?! Akkor ez a Spider mit tud, ha 4 ilyen bemenete van?!
Más: jelenlegi beltérimbe csak az egyik vezetéket tudom bekötni, de elvileg a másik is használható, mert nem kötötte ki a UPC-s tag. Ez a két vezeték elég nekem, h a fenti módon tudja felvenni, igaz?!
Elnézést a laikus leírásért, de ezt nem vágom, h működik. Megköszönném a segítséget!
ps: mi a véleményetek az fenti Spiderről?! Egyébként helytakarékosság miatt egy Amiko Mini HD-t néztem ki, de mivel a fenti művelet ezzel valószínűleg nem megoldható, így a méret rovására, de belemennék egy normál méretű beltéribe is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest