Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csilling
csendes tag
A tűzfalas dolgot ők is irták. Biztos, hogy vannak tűzfalak. MEgprobálom az informatikusainkat kifaggatni.
A hangolásnál, mint megtudtam, kellene lennie adótornyoknak ami nálam üres.
Most éppen arról érdeklődöm, hogy az adótorony felismeréséhez kell-e a server elérése.

-
Csilling
csendes tag
válasz
lorenzen
üzenetére
Rossz codec beállításoknál szokott előfordulni ez a jelenség. A render és codec beállításokat néz át.
Huh!
Tudom, hogy hol kell állitani, mert a multkor amikor nálam szált el a program felhivtam a kollégámat, hogy mit kell beállitani és ő megmondta, hogy hol találom a mintát ami alapján ezeket állitsam, de sajnos teljesen kinai volt.
Azért köszi, majd mondom a kollégának, ha jön dolgozni, hogy mit tanácsoltál. -
Csilling
csendes tag
Kb 1 héttel ezelőttig tetőn lévő antennát használtunk és ezzel 80-95 %-s volt és állandó. De sajnos valami történt a padláson és nem könnyű hozzáférni és javitani, addig ideiglenesen szobaantennát használunk. Evvel az "L" 55 %, a "Q" 70 % körül ingadozik. De a probléma már a kezdetektől fenn áll.
-
Csilling
csendes tag
Sziasztok!
A nyáron vettünk egy Anysee E30 combo plusz tv tunert és előfizettünk mindig tv extrára.
A baj az, hogy a hozzávaló szoftverrel csak a királyi tv-k (M1,M2, Duna, DunaA) hangja jön.
A többinek és a rádióknak nincs hangjuk. Probáltuk TotalMedia-val, de ott nem veszi a kódolt adókat. A ProgDvb 6-tal az a probléma, hogy kb 1 perccel a program elinditása után a kép darabos, akadozik, és ez egyre rosszabb.
Nem tudom, hogy probálta e már valaki ezt a kombinációt. (XP alatt használjuk.)
Előre is köszi!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- További aktív témák...
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann