Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajoszoli
csendes tag
Nos, üdv mindenkinek. Az elmúlt néhány órában igyekeztem mindent végigolvasni a gondommal kapcsolatban de csak nem találtam megoldást. Ezért most kérdezek és remélem tud v.ki segíteni. Csak ne ügyfélszolg. legyen a vége, mert azok biztos nem...
Nos a helyzet a köv.: Budapesten vagyok, II. kerület. Vidám vidanet ügyfél. Bő 3/4 éve van nálunk digitális tv-adás. két készüléken, STB-on keresztül. Most jött a lehetőség, hogy ha a tv tudja akkor le lehet cserélni DVB-C kártyára a boxokat. Mit ad isten az egyik tv tudja ezt (LG32lf2510). Örömmel el is cseréltem. Rutinosan a saját kártyámmal menve az ügyf.szolg.-on leteszteltettem az ő készülékükkel, hibátlanul működött. Hazajöttem, ma kb. fél napja szívok. Elolvastam itt minden trükköt, átállítottam Finnre és Svédre is, beállítottam kézzel a frekiket. Ezeknek köszönhetően megtalálja az össz. digit csatornát, meg analógot is, sőt még 3 rádiót is pedig az a szolgáltatásban nálunk nincs is. Viszont hangolás után az összes adóra kiírja hogy kódolt program. Az analógok és a 3 rádió jön, de digi egy sem... Telefonos ügyf.szolg. először frissítést küldött ami azt eredményezte hogy bekapcsolás után az adott csatorna ami épp bejön működik kb. 5 percig, majd "eltűnik" az is. Marad a feketeség. Minden megoldás érdekel! Köszi előre is a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann