Új hozzászólás Aktív témák
-
kisskd
tag
válasz
Kenderice #19636 üzenetére
Ez nem merült fel eddig, de elsőre ígéretesnek hangzik (bár elég borsos áron van egyik-másik, nem tudom, az olcsó belőle mennyire kuka). Per pill CoreELEC+TD310+TVHeadend (ezt tudtam tegnap este gyorsan, olcsón elérni) próbálkozás megy, volt már hogy összejött, de hol megy, hol nem a tuner, még vadászom miért, lehet hamar megunom ...
-
kisskd
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis gyors eligazító segítséget: kódolatlan Digi kábelTV-ből szeretnék felvenni, és SMB megosztásra menteni (hogy onnan bármelyik TV-n nézhessük DLNA-n) műsorújság alapján, vagy időzítve, 1 csatorna, 1 műsorát, sima SD-ben minden nap.Van:
- NAS , SMB-vel (most még gyári, nemsokára proxmox+OMV, de azt nem feltétlen várnám meg a rögzítéssel)
- S905vmi boxokból 2-3 darab, coreELEC-kel (de még sokat nem mókoltam velük, így érkeztek "előtelepítve" fórumtárstól)
- én, aki nem ijed meg egy SSH-zástól, de per pill nagyon kevés ideje van
- TV-k saját DVB-C tunerrel, és vmilyen DLNA megoldással
- fölös USB vinyóNem túl drágán, mik az opcióim? Melyiket kéne választani?
- Amiko/Cryptobox STB, kibont, beköt, USB-re ment, onnan manuális NAS-ra másol
- coreELEC box + alzától egy Aver TD310 tuner (11k kedvezménnyel) + tvheadend + kis, rövid (?) mókolás?
- ki kell várnom, míg elkészül a proxmox-os szerver, és abba vmi PCI tuner + külön VM a rögzítéshez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged