- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
Üdv mindenkinek! Kicsit OFF de gondoltam az itt lévő hozzáértő emberek azonnal egy rövid válasz keretében fel tudnak világosítani!
Szóval van nekem egy Avermedia AverTV Hybrid Volar HD tipusu DVB-T USB-s tunerem. Kb. fél éve van meg, egyszer kipróbáltam, de mivel analóg DIGI kábeltévé van bekötve, a kép minősége nem igazán jött be. Félretettem(egy darabig feltettem apróra is, de aztán a digitális átállás hírére levettem, gondoltam akkor majd jó lesz)
Most ugye elméletileg él a digitális átállásÚjra összeraktam a cuccot de a kép minősége egy kicsit sem javult(főleg nem HD). Ez lenne a nagy digitális átállás??? A képminőség egyáltalán nem fog javulni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest