- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
adanyi
csendes tag
válasz
nfsu17 #13915 üzenetére
Na ez az, engem minden kombináció érdekel, beleértve a kódolt adásokat is. Szóval akkor milyen dual TV tuner kártyát kéne vennem ami ezeket tudja és jó is + távirányító. Olvastam Hauppauge és a Compro-ról amikhez távirányító is van. + milyen vidókártya kéne, hogy olyan minőségben nézhessem, mintha simán a tv-n nézem. A Tvre hogy lenneérdemes rákötni, HDMI? stb.
-
adanyi
csendes tag
válasz
nfsu17 #13913 üzenetére
Ok tudsz ilyet mondani légy szíves. Márka típus? Tudom hogy van pl a Wayteq HD 95cx de ott külön kell USB merevlemezt csatlakoztatni és sok jót nem olvastam róla, továbbá még a Wayteq support sem tudta megmondani, hogy tudok-e egyszerre nézni és timeshiftelni egy adást és másikat felvenni.
-
adanyi
csendes tag
Sziasztok,
Mivel sehol nincs olyan egység amivel lehetne kódolt adást is felvenni, visszatekerni (mindigtv + extra) ezért gondoltam építek egy PC-t ehhez. Tudtok ebben segíteni, hogy milyen konfigurációt kéne összeraknom. Videó és Tv kártya, conax olvasó stb. Ha lehet olyat szeretnék amivel lehet egy adást nézni, és közben legalább egy másikat felvenni. Gondolom a dual tv kártyákkal ez megoldható.
Régen hirdették a hybridboxot, de bementem az irodába és a hölgynek köze nem volt a témához, hogy mit tud az egység vagy mit nem. Azóta nem lehet kapni mondván majd lesz jobb, de egy éve se kép se hang.Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Steam topic
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Macska topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest