Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Akkor kezdjük az elején.
Nálunk UPC kábel tévé szolgáltatás van, viszont van Maglódon egy telkünk, ahova nincs bevezetve semmi.
Ezért kellett a DVB-T beltéri egység. Leginkább nagymamám jár ki a telekre, ezért itthon (Budapest) beüzemeltem az egységet, hogy utána meg tudjam neki mutatni, azt hogy hogyan használja.Eddig Coax kábel volt a tévébe dugva.
Most olvasom a MindigTV oldalán, hogy az STB a tévé és az antenna közé kell.
Tehát vennem kell egy antennát is? -
t256
őstag
Sziasztok!
Vettem ma egy Orion dvbt-r800 STB beltéri egységet. Scart kábellel lett összekötve egy régi képcsöves tévével.
Sajnos nem találja meg a csatornákat. Végig fut a kereső, kiírja, hogy mentés, utána a program menüben tudnám rendezgetni a csatornákat, de ott nincs egy sem.
Remélem nem kell hozzá antennát venni. Elvileg ez a szerkezet maga az "antenna" nem?
Vagy csak Július 31-én indul a digitális műsorszórás?Új vagyok a témában, legyen szíves aki rendelkezik ilyen típusú beltéri egységgel az kérem próbáljon segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Revolut
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Notebook táska topic
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest