- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Akkor kezdjük az elején.
Nálunk UPC kábel tévé szolgáltatás van, viszont van Maglódon egy telkünk, ahova nincs bevezetve semmi.
Ezért kellett a DVB-T beltéri egység. Leginkább nagymamám jár ki a telekre, ezért itthon (Budapest) beüzemeltem az egységet, hogy utána meg tudjam neki mutatni, azt hogy hogyan használja.Eddig Coax kábel volt a tévébe dugva.
Most olvasom a MindigTV oldalán, hogy az STB a tévé és az antenna közé kell.
Tehát vennem kell egy antennát is? -
t256
őstag
Sziasztok!
Vettem ma egy Orion dvbt-r800 STB beltéri egységet. Scart kábellel lett összekötve egy régi képcsöves tévével.
Sajnos nem találja meg a csatornákat. Végig fut a kereső, kiírja, hogy mentés, utána a program menüben tudnám rendezgetni a csatornákat, de ott nincs egy sem.
Remélem nem kell hozzá antennát venni. Elvileg ez a szerkezet maga az "antenna" nem?
Vagy csak Július 31-én indul a digitális műsorszórás?Új vagyok a témában, legyen szíves aki rendelkezik ilyen típusú beltéri egységgel az kérem próbáljon segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lii Audio szélessávú hangsugárzó pár
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest