- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
hati
addikt
-
Joke21
aktív tag
válasz
laca500 #10974 üzenetére
Én orchid maxevo ct-t vettem. Nekem bőven elég. Van benne conax kártyafogadó hely és még egy ci modul fogadó hely is. Így szinte bármire használhatom. Tud dvb-t is, ami nekem úgyszintén fontos volt. Van rajta usb csati, szépen vesz fel külső hdd-re. Nem egy neves márka, de nekem megfelel. Ami a lényeg, hogy viszonylag olcsó is volt.
-
zichie
senior tag
válasz
laca500 #10969 üzenetére
"Egy normálisabb PVR-es DVB-C-s STB is 30-60 között van, amit csak addig tudok használni amíg a DIGI-nél vagyok."
Ha van benne conax kártyaolvasó és/vagy CI modulfogadó, akkor más szolgáltatók esetében is jó (pl.: Vidanet, T-Home, Invitel), sőt ha CI+ modul fogadására is alkalmas, akkor még a UPC is megy vele.
-
hati
addikt
válasz
laca500 #10969 üzenetére
Nálam dedikált (home szerver) PC-s megoldás helyettesíti az stb-t és nagyon bevált. Az alábbi funkciókat látja el:
- TV felvétel, és streamelése a kliensek felé (egyszerre több klienst is ki tud szolgálni)
- távoli programozási lehetőség
- internetről ftp elérés
- helyi hálózatból a szokásos samba (window-os) elérés
- torrent -
azbest
félisten
válasz
laca500 #10958 üzenetére
A leadtek pci és pci-e tunerek közül is tud sok olyat, hogy adott időpontkor bekapcsolja a gépet. Gondolom van saját órája és amikor eljő az idő, akkor egy "pci weakup event" -et ad ki magából. Ha a biosban engedélyezve van az erre való felébredés, úgy bekapcsol a gép. A távirányítójával is ezért lehet bekapcsolni a gépet.
A weblapjukon egyébként az s3 és s4 állapotbl való bekapcsolást írják.
"S3: Commonly referred to as Standby, Sleep, or Suspend to RAM. RAM remains powered
S4: Hibernation or Suspend to Disk. All content of main memory is saved to non-volatile memory such as a hard drive, and is powered down."Valószínűleg az általad linkelt tuner is hasonlóan működik. A tuner programját interneten át is lehet konfigurálni (amikor megy a gép). Egyébként meg a megadott időben felkelti a gépet a hibernálásból.
-
hati
addikt
válasz
laca500 #10958 üzenetére
Szerintem Te kevered a tunert és a szoftvert. Az utóbbi kapcsolja ki-be a gépet, indítja a felvételt, kezeli az epg-t. Kis hasonlattal olyan, mintha keresnél egy olyan hdd-t, amin lehet ütemezni, hogy mikor fusson le a víruskeresés. Ott is látod, hogy a hdd-nek semmi köze ehhez, a szoftver a lényeg.
-
Male
nagyúr
válasz
laca500 #10954 üzenetére
Most azt akarod, hogy időzítve bekapcsoljon és felvegyen valamit, vagy hogy távirányítóval be tudd kapcsolni a gépet? Az időzítetthez valahol mindenképpen be kell állítanod, hogy mikor van amit fel akarsz venni, aztán utána bekapcsol magától a gép... pont erre adtak itt már több tippet is
-
Murphistic
aktív tag
válasz
laca500 #10947 üzenetére
A felvétel és a leállítás elég sok programmal működik ( pl. az AverTV-s program is tudja ezt bekapcsolt gép mellett ). Kikapcsolt számítógépet szerintem nem tud feléleszteni egy program sem, mert a Windows se fut ( ha a készenléti állapotból való felélesztés működik bizonyos programoknál, akkor valaki elmagyarázná a technikai hátterét, hogy az hogyan működik, mert engem is érdekel ).
Viszont az elvetemült ötletem, hogy valamilyen mechanikus ébresztőórával nem lehetne-e zárni valahogy a bekapcsoló gombot, és amikor elindult a számítógép a program már nyugodtan felvenne és utána le is állítaná a számítógépet. A hálózati kártyák felélesztő funkciójához is szükség van egy kábelre az alaplap és a kártya közé, ami kvázi azt jelenti, hogy a hálózati kártya megnyomja a bekapcsoló gombot.
Murphistic
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Fotó állvány eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest