- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
z00mhead
tag
válasz
jarvitom #6011 üzenetére
Ha már belső, akkor hybrid (analóg és digitális egyben) 12 ezerért Leadtek DTV1800H
Hála bzoley kollégának a támogatás és a működés garantált.
A fogyasztás egy másik kérdés.
Maga a tuner kártya egy modernebb gépben nem kéne, hogy 5-10%-nál nagyobb prociterhelést generáljon, ha van egy rendes videókártyád (a digitális adásoknál).
Analógnál meg végképp, de arról nyilatkozzanak azok, akiknek ilyesmije van. -
z00mhead
tag
válasz
jarvitom #6008 üzenetére
Google-öztem egy kicsit, de analógból DVI-os nem nagyon van.
A másik felvetésed (ami nem rontja le a képminőséget) pedig nem nagyon teljesíthető. Az analóg kábeltévés adás 768×576 (PAL) képpontja 1920×1080-ra széthúzva rettenetesen néz ki (ezért szív a legtöbb LCD/Plazma tévé tulaj a kábeltv szolgáltatással).
Vannak persze képjavító algoritmusok, elektronikák és egyéb sarlatánságok, de csodát ne várj, főleg ne úgy, hogy a hazai tv-adások 95%-a 4:3-as arányú, a te monitorod meg 16:9 (lapos fejek vagy fekete sáv a monitor két oldalán, te döntesz).
Ha már eldöntötted, hogy 10-15 ezret beruházol egy külső tunerre, én inkább azt javasolnám, hogy vegyél egy 50-72 centis katódsugárcsöves tévét használtan, azzal lényegesen jobban jársz.
Később, ha átállsz digitálisra, a set top box-ot pedig rá tudod kötni mind a a monitorra, mind pedig a tévére... -
z00mhead
tag
válasz
jarvitom #6001 üzenetére
Helló!
Olyan, ami önálló (standalone) analóg és digitális vételre is lakalmas, nem sok van, sőt.
Csak analógra 12-20 ezer között van már megoldás, pl ez.
Külföldről hozni némiképp olcsóbb: $39Ha HDMI-s a monitorod, akkor a digitális adásokhoz elég egy STB, mindegyiken van HDMI, de ezek nem szoktak tudni mit kezdeni az analóg adással.
Hibrid megoldásról én még nem nagyon hallottam, de hátha van itt valaki, aki igen.
Egyébként nem olcsó megoldás, készülj fel rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Medence topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest