- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wassermann #9225 üzenetére
Elnézést, már közben rájöttem én is, hogy nem ide való.
Végig gondoltam, kell 4 giga ram, kb. 5 megabit feltöltési sebesség, és min intel i5 - ös proci, hogy valós időben tudja konvertálni a képet.
-
Watt25
veterán
válasz
wassermann #9225 üzenetére
Mivel a HDMI-n tömörítetlenül megy az anyag, ezért az, hogy be kell tömöríteni, nem sokat ront rajta. (Persze kérdés, hogy a kamera hogy tolja ki magából az adatot, de sokat nem ronthat rajta.)
Illetve ugye a kérdés, hogy az adott gép milyen minőségben tudja real-time betömöríteni, illetve valószínűleg a nagyobb probléma tényleg a feltöltés lesz. Kíváncsi vagyok, hogy MasOyama végiggondolta-e mindezt? (Szerintem elvileg be lehet tömöríteni egy HD anyagot mondjuk 512kbps-be is, csak akkor ugye már felmerül a kérdés, hogy minek HD?Meg hát két stream esetén ez már 1Mbit-es feltöltési sávszélességet kíván és még mindig pocsék lesz a minősége. De legalább is nem olyan jó, mint amilyenre számít szerintem.) De tényleg engem is érdekelnének a részletek, hogy mi célból és milyen háttérrel gondolta megoldani, esetleg eredményre is kíváncsi lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest