Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
joecontra
addikt
válasz
ps_feri
üzenetére
Hali!
Bocs, hogy beleugatok de szerintem a beltérid AV kimeneteit (sárga, fehér, piros) kösd be egy analóg tunerkártya megfelelő bemeneteibe, aztán a tunerkártya progijával rögzítesz. Én erre a célra Leadtek karit használok.
Több felvételi profil is van a szoftverében (PVR2), melyekkel a méretet és minőséget lehet állítani.
Ráadásul időzíteni is lehet a felvételt. MPG-ben rögzít, amit utána már lehet szerkeszteni.Nem tudom mennyi lehet most egy analóg tunerkártya de szerintem nem sok.
Üdv,
J -
Rick4
félisten
válasz
ps_feri
üzenetére
Egy eszköz se fog neked az eredetitől eltérő, választható méretbe menteni, vagy pedig eredeti méretűbe mentés után azonnal konvertálni is. Vagy kombinálod a HD műsort fogó beltérit egy PC-s tunerkártyával, vagy egy eszközt veszel, akkor az jó megoldás lehet, bár a gépet bekapcsolva kell tartani mindig.
Tehát ha a jelenlegi műsort beküldöd RCA-n egy tvtuner kártya bemenetére, ott már emészthető méretű lesz, már nem tudok értékeket mondani, mert nincsen ilyen kártyám, de a jobb szoftvereknél állítható a a felvétel kép- hang értéke, sok sok paramétere.
Másik megoldás, ha lenne egy olyan műholdvevőd, vagy DVB-T beltérid, amibe pendrive, memóriakártya is dugható, és egy SD-ben sugárzott ATV adást mentesz le rá, (pl mindigTV vagy UPC direct) az a jó megoldás, itt csak annyi, hogy elő kell rá fizetni, cserébe nem fogyaszt a PC nonstop...
Ha most HD-ban nézed, felvenni akár 1-2 órányi műsort is iszonyat mennyiségű helyet igényelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OTP Bank topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann