Hirdetés
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Szerintem akkor ott valami zavaró jel lehet napközben.
MÁS:
A Széchényi hegytől 2km-re optikai rálátással vagyok, a fent lévő kb. 15 éves tetőantennát akarom használni, de gondoltam, hogy kapna egy azért nem túl drága erősítőt.
Főleg mivel elég nagy távolságba is lenne elhozva a lakásban (lehet ha nagy meleg lesz, lepakolom az egyik gépet a legalsó szintre, és akkor vinném vele az USB-s tunert is), meg 3 vagy akár 4 eszközhöz lenne elosztva (ebből jelenleg 2 analóg TV, egy USB-s DVB-T tuner, de lehet lesz még másik PC tuner, vagy STB is), és sok eszköz esetén úgy tudom eléggé kell az erősítő. Vagy DVB-T-nek menő jelet egyáltalán mennyire ajánlatos egy ilyen szimpla elosztóval osztani ? Erősítős, vagy valami egyéb fajta osztó kellene ?Szóval milyen erősítőt tudnátok ehhez ajánlani ?
Azért ne legyen egy megbízhatatlan minőség, és az erősítését lehetőleg lehessen változtatni.
2 kimenet is kellhet (amíg nincs parabolám, addig lehet hogy lesz két kábel lefelé).
Padlásra lesz, szóval ilyen fél-kültéri. Vizet ugyan nem kap, de hideget, meleget igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- Dell Latitude 7300 Touch 8 gen I5, 16GB RAM, Vil. HUN BILL. 12 HÓ GAR.
- Egyedi PC összerakás személyre szabott konfiguráció, gyors határidővel!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann