- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
válasz
-SeveN- #19863 üzenetére
Ez nem (feltétlen) lesz egyszerű dolog, mert pl. a szolgáltató le tudja tiltani, hogy több csatornát kidekódoljon egyszerre a CI modul. Vodafone (exUPC) ezt csinálja biztosan.
Szóval előbb azt kellene kideríteni, hogy a modul enged-e több adót egyszerre.
A másik út amit írtam, ha nincs párosítva a kártya a modullal, akkor sima ügy már. Keress egy ismerőst akinek szintén van modul+kártya és cseréljétek meg a kártyákat, ha utána is megy sima ügy, mert CI modul nélkül egy olvasóban is menni fog.
Viszont én CI modulos külső tunert nem nagyon láttam, esetleg lehet lesz vki aki tud linkelni, de a legtöbb csak egy pendrive méretű stick. Esetleg egy külön CI olvasó jöhet szóba, nem tudom ilyen van-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest