Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz
Watt25
üzenetére
ezt vágom, csak kell hozzá az a hülye doboz
/ dekorder nélkül nincs tvAzbest ezt írod :
,, Nem az előfizetés árára mondtam a kedvezményt, hanem a box-ra (régi tévéhez) vagy ca modulra (új fajta tévéhez). A havidíjakat akciós kedvezmények nélkül írtam.
Ahogy már írtad boltban 10eFt körül van egy box, de az antenna hungáriától van olyan előfizetés, amihez olcsóbban is lehet tőlük venni boxot. Ott is van hűségidő mentes, 1 vagy 2 éves hűséges valamint 6 vagy 12 hónapos prepaid konstrukció is. Részletekért lásd az oldalukat: [link] ,,
én erre:
hopsz, bocsánat ha rosszul mondtam, láttam az oldalukat de ott is összevissza van minden
áh feladom
feladom magam postán az ukránoknak
xxd 
Mint mondtam állítólag nem működne nálam a fzetős csatornák közül pár, de ahogy beszéltük, ha külön vennék hozzá nagyobb teljesítményű antennát akkor akár a cartoon netwoork is bejöhet, csak hát 1 vagyon 1 olyan antenna, még 1x megkérdezem:
antenna szerelőt tudtok ajánlani? ha igen kit és mennyiért dolgozik?
köszi a sok-sok segítséget, remélem így már értetek engem

Discoveryt miért vették ki a kínálatból? illetve az a szerelhető végű antenna mekkora körzetben tud venni? gondolom 15-20 kmről még csak-csak elmegy, de 50-60 km-ről kétlem hogy működne
vagy tévedek? 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- B650/X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
/ dekorder nélkül nincs tv
vagy tévedek?
wassermann