- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Aktív témák
-
Pici
tag
Az Athlon XP-kkel nincs gond tuning terén. Támogatja BIOS-ból a 150 Mhz-et is, csak a Duronnál nem megy....de mééééé:O
-
bélanéni
őstag
...vagy a Morgan magos Durom alapból úgy megy?
-
bélanéni
őstag
Pici, ez nehezen fog menni, ugyanis ezek a lapok (ECS) nem egy tuning-bajnokok.
Kicsit előrelátóbbnak kellett volna lenned az alaplap-vásárlást illetően, ha tuningra mész.
Nézz szét a [L]http://www.ocworkbench.com[/L] oldalon, hátha ott lesz valami beta-BIOS, bár én úgy tudom ott csak a K7S5A-hoz van. Ha nem találsz, nézz valami más lapot, vagy próbáld meg a 133MHz-et. -
Pici
tag
Hali!
Adott egy ECS K7VTA2 alaplap és egy Morgan magos Duron 1300.
Szorzólockot nem tudtam feltörni (eddig nem hallottam hogy sikerült volna valakinek). 100/133 Mhz-es FSB jumper az alaplapon. Amit hallottam hogy 1438-at ki tudtak préselni ebből 110 Mhz-es FSB-vel. Nah ezzel az alaplappal hogy lehet megoldani?
Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest