- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viera
őstag
válasz
Ribobon #10133 üzenetére
348000 vs 620000 (-5% attól függ hol veszed)
Néztem a Zidoo UHD8000-et is de az ára miatt felejtős. Amivel kevesebbet tud a Dune (XLR és dedikált DAC, stb) ezeket nem használom. Dune minden szempontból jobban tetszik, külső és borítók kezelése. Nekem már a Z30 Pro sem tetszett annyira. Egyébként is Dune lejátszókhoz vagyok szokva, nem is fogok már mással próbálkozni.
Beállítható, hogy a hátralévő időt mutassa.
Van mindenféle tekerés, ha az enter gomb körül a nyilat lefelé nyomod akkor előjön a vezérlő panel ahol mindent tudsz állítani, léptetés, gyors tekerés képpel… Ha a nyilat jobbra nyomod akkor 10mp ugrások vannak vagy ha tartod akkor folyamatosan teker. Van 10 perces léptetés ha a P+ vagy P- gombot nyomod a távirányítón. Én csak a jobbra nyilat szoktam használni tekerésre. -
djpundro
aktív tag
válasz
Ribobon #7457 üzenetére
Mindegy is ,lenyeg hogy egy karakter nelküli ember .De egyszer mar irtam ,az ilyen ember mar ellensegek nelkül is egy frusztralt szemely lehet .Tehat azert tolja mindeg magabol a rosszat mert sajat maga is megkapja az elet minden napjaiba a sok korbacsot .
Amugy szerintem a Netflix et a Dune megoldja .De remelem a többi problemat is .
Mindenesetre ti ott a tüz közelebe vagytok es a figyasztovedelemnel igenis kell feljelentest tenni .Söt Kyle ellen is kene ,mert megteveszti az embereket .Közben meg jol elhirdetni hogy hazugok .
"Dolby Vision színkódolású filmeket, illetve a Netflix is teljesértékűen működik rajta."
Soha ,mar elejetöl kezdve csak HDR be ment ,tehat nem DOLBY VISION-BA .Tehat mar akkor megtevesztese volt a fogyasztoknak .
-
Kecsob
újonc
válasz
Ribobon #7457 üzenetére
Nem kell találgatnod, biztosan így van.
Szerintem sikerült rájuk ijesztenem. Még időben lementettem az oldalukat (meg még jó pár viszonteladójukét), ahol a termék tulajdonságai között szerepel a Netflix lejátszás. Nekem Max vision-om van. Na ez mostanra eltűnt (bár az Extreme Audio Solo Vision-ja még durván ígéri), de a lementett oldalakkal, plusz a saját fórumuk is beszédes, kellő bizonyítékkal lehet a GVH-hoz és a fogyasztóvédelemhez fordulni, hogy félrevezették a vásárlóikat. Szerencsére azok mostanában nagyon szeretnek büntetgetni...
-
IP1954
aktív tag
válasz
Ribobon #7221 üzenetére
Nem volt egyértelmű, hogy az előlapi kijelzőt nézed.
Pedig az első médialejátszóm egy Dune HD MAX volt.
Akkoriban plazma tévém volt, és jól jött, hogy nem kell mindig bekapcsolnom.
Szerintem az nem arra készült, hogy nagy távolságból minden információt jól láss.
Jelenleg 6 médialejátszót használok, egyiken sincs előlapi kijelző.
A filmek lejátszásakor az információk egyszerűbben és részletesebben megjelennek a tévén.
Zenénél beszélgetéseknél vagy internetrádiónál látom az előlapi kijelző értelmét. -
djpundro
aktív tag
válasz
Ribobon #7225 üzenetére
Hu nagyon szepen nez ki .
Hoszabb HDMI kabelt venni es a heveröd melle tenni ,akkor birod latni a kis betüket is ."hátralévő idő-" ez vegett a nemetek mar kaptak valaszt ,hogy meglessz egy kesöbbi Firmwareban javitva .
Ilyen szepen meg az ekezeteket is hogy kezeli a magyar nyelven ,mar regebben is tudta a Dune ?En ennyire szepen eggyik lejatszon sem lattam ,söt mind a Zidoon is fele angol fele magyar .Dicseretre valo .
-
kezo0
addikt
válasz
Ribobon #7225 üzenetére
Óh, nagyon köszi, hát elég jól néz ki.
És igen, klassz dolog, hogy ennyi infót mutat lejátszás közben, de ezeket az ember tényleg nem tudja abból a távolságból leolvasni, ahonnan általában a tévét nézzük – persze azt feltételezve, hogy a Dune is ott van valahol a tévé közelében.
Talán egy későbbi fw-ben erre is gondolnak majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest