Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
Helyem az van az nem baj,hogy + 500mb/óra
Én sem szeretem a Pinnacle kártyámat ,de 3éve ilyet vettem azóta bírja és nem vettem másikat.Mondjuk nálam a képe jó csak a gyári szoftverrel sokat szívtam mert szar
Amúgy a felvétel nálam jó szinte minden programmal még a gyárival is csak Dscalerrel nem :S
Felvenni igy WinFast DTV -vel szoktam
érdekes modón a Leadtek szoftvere viszi a konkurencia kártyáit is 
-
G4bi89
senior tag
Na úgye,hogy lehet

Azt meg nem mondta senki,hogy jó
Én probálkoztam vele és tényleg nem a legjobb ha valamilyen kodeket állítok be neki akkor már borzalmasan szaggat a felvétel pedig nincs gyenge gépem(core2-es procin ne szaggason már egy felvétel még ha DivX-be tömörítem is közbe) szóval ok nélkül szaggat....
Ha meg tömörítés mentesen tolom akkor rengeteget foglal 70-80gb-ot is
Jut eszembe a #56 itt felvetett problémámra nem tudsz valami megoldást ? -
G4bi89
senior tag
Van egy Pinnacle PCTV (PCI-os) tv tunnerem és DScaler programot használok minden tökéletes a kép sokkal szebb mint a többi programnál a gyári programról nem is beszélve

Egy baj van csak,hogy van egy csík a képben és bármilyen beállítást használok nem sikerült eltüntetni.Másik programokban nincs ilyen bajom.Ja és UPC Direct-em van.
Amúgy érdekes mert ha csinálok egy pillanatképet miközben nézem a tv-t akkor a képen nem lászik ez a csík :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sci-fi
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos autók - motorok
- Társasjáték topic
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(de nem az aki szídja Ati-t meg a kártyáit mivel nekem sose volt)
Én probálkoztam vele és tényleg nem a legjobb ha valamilyen kodeket állítok be neki akkor már borzalmasan szaggat a felvétel pedig nincs gyenge gépem(core2-es procin ne szaggason már egy felvétel még ha DivX-be tömörítem is közbe) szóval ok nélkül szaggat....