Aktív témák
-
akipapi
tag
Sziasztok!
Jár még erre valaki?
Azt szeretném megtudni, hogy Windows XP alatt hogy lehet kikapcsolni azt a funkciót ha csatlakoztatok valamilyen eszközt ( például fényképező ) ne akarja azonnal a dropboxba feltölteni a képeket?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Telepítettem a telefonomra is és a laptopomra is a dropboxot. Bekapcsoltam a szinkronizálást. Mikor tudom meg hogy mindent feltöltött-e a telefonomról, hogy lapin lementsem vinyóra? Kiír valamit a telefon, vagy valami menübe keresve kiírja, hogy szinkronizálás kész?
-
kispx
addikt
válasz
DeathAdder #73 üzenetére
Ez a link szerint, aki október 4 óta regisztrált, annak nincs public folderje, viszont a funkciója bármelyik mappából elérhető. De lehet csinálni public foldert:
"Dropbox links give you everything you need to share and preview files and folders. However, if you’re just a diehard fan of Public Folders, click here to enable one on your account."
-
kispx
addikt
válasz
DeathAdder #71 üzenetére
Most, hogy játszottam vele, rájottem, hogy nem kell Public folder. Egyszerűen csak jobb gomp share link -> copy link to this page, és a link a vágólapon lesz.
Nekem egy másik böngészőben (ahol nem voltam bejelentkezve) megnyitotta
-
kispx
addikt
válasz
DeathAdder #69 üzenetére
Webes felületen
1, Bemásolod a public mappába azt, amit megszeretnél osztani.
2, A public mappába jobb egérgombbal rákattintasz, és "Copy public link" -
DeathAdder
veterán
Érdekelne, hogy hogyan kell egy általam feltöltött dologról linket kreálni és megosztani?
Azt tudom, hogy elméletileg a Public mappába kellene tenni, de nekem nincs olyan mappámItt egy kép a gépemen és egy a böngészőben levő dropboxról.
Gyárilag a Camera Uploads és a Photos mappa volt csak, a másik kettő saját, de Public-nak semmi nyoma -
ivjoe
tag
+25GB extra dropbox tárhely: spacerace
Egyetemi email címet kell megadni, így az egytemed pontokat kap, ami után plussz tárhely jár mindenkinek, aki az adott egyetemhez csatlakozik.
Minden csatlakozó után +1 pont.
Get Started +2 pont. -
Kamikazeman
aktív tag
Sziasztok!
Meg lehet azt valahogy oldani, hogy létrehozok különböző nevű mappákat és azokba doksikat helyezek.
A kérdés csak most kezdődik:
A cél az lenne, hogy mindenki csak a saját mappáját tudja megnézni és MÓDOSÍTANI, de a másét nem(jelszavas védelem vagy bármi) A pontos feladat az, hogy a cég értékesítői a saját mappájukba levő táblázatban tudjanak napi értékesítést felvinni(tehát módosítaniuk kell, de a máséba ne lássanak bele). Ha a saját mappájukat megosztom akkor látják, de nem tudjak módosítani.
Remélem érthető!Bármilyen online tárhely jó, ha ezeket tudja.
Köszi előre is! -
zileut
tag
Tudom, hogy reklám, de ha valaki még nem regisztrált a dropboxra és ezen a linken keresztül regel, majd telepíti az asztali kliens, akkor mindketten kapunk +500 MB tárhelyet.
Előre is kösz! -
Mindless
tag
Sziasztok, a minap írtam egy cikket a dropboxról ahol részletesen leírtam minden folyamatot és, hogy hogyan tudjuk elérni a maximális bónuszt is. Ha valakit érdekel olvassa el, egyébiránt, ha valamit kifelejtettem szivesen várom a kritikát is
http://sikerkozosseg.hu/dropbox-online-fajlkezeles-egyszeruen/
-
Melack
veterán
válasz
Ferenc1989 #61 üzenetére
ES-sel nekem tökéletesen megy, mindkét módszerrel. Nem dob ki, feltölti.
-
canniball
nagyúr
válasz
Ferenc1989 #61 üzenetére
Én nem használom Dropboxra (csak láttam hogy ilyen is van benne) így többet sajna nem tudok segíteni, de próbáld meg itt.
-
canniball
nagyúr
válasz
Ferenc1989 #59 üzenetére
"Telefonon fájlkezelőben nem látom a dropbox mappát."
Az ES File Explorer-ben van Dropbox kezelés, azzal próbáltad már? -
Ferenc1989
tag
Helló!
Az lenne a kérdésem, aki dropboxot használ androidon, be lehet állítani, hogy úgy viselkedjen a program mint pc-n? Értem ez alatt azt, hogy letöltse azokat a mappákat amiket kijelölök majd ha pc-n belemásolok valamit akkor wifin frissítse a telefonon is? Telefonon fájlkezelőben nem látom a dropbox mappát. most ICS van fent de előtte 2.3.6 volt és úgy emlékszem ott volt dropbox mappa.
Köszi előre is.
üdv -
andris811
tag
válasz
Mela Kehes #56 üzenetére
Itt van egy közös topik a felhőknek: link
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #55 üzenetére
Közben megtaláltam.
-
Mela Kehes
addikt
Nem teljesen ide tartozik, de más topicot nem találtam. A box webes tárhelyre mappákat hogyan lehet feltölteni? Illetve neten olvastam, hogy van hozzá pc-s program mint a dropboxnak, de azt sem találom.
-
7
addikt
válasz
Mela Kehes #52 üzenetére
Korábban is volt már, akinek nem volt meg ez a feature, úgyhogy visszakerestem a linket.
[link] -
7
addikt
válasz
Mela Kehes #50 üzenetére
Ide katt, aztán lesz
-
Mela Kehes
addikt
-
7
addikt
válasz
Mela Kehes #48 üzenetére
Nekem ott is van Get link opció.
-
7
addikt
válasz
Mela Kehes #46 üzenetére
Ha a saját gépedről próbálod, akkor jobbklikk -- Dropbox -- Get link. Ez a vágólapra másolja az adott file-hoz tartozó linket.
-
Mela Kehes
addikt
Tettem fel zip fájlokat, amikre egy web oldalról rámutatnék, hogy na annak a tárhelyét gyarapítsa. Hogy lehet megoldani?
-
7
addikt
válasz
Mela Kehes #43 üzenetére
Arra, amit korábban írtál:
"Csinálok pár email címet, meghívom őket, regisztrálnak és megvan a sok 500 MB. Működhet?" -
7
addikt
válasz
Mela Kehes #41 üzenetére
Azzal semmi gond nincs, a meghívott emberek azt csinálnak, amit akarnak. Mindketten megkapjátok a bónuszt, mikor a regisztráló felteszi a programot és hozzárendeli a fiókjához, onnantól kezdve meg neked tökmindegy, mi a helyzet.
Tényleg csak annyiról van szó, hogy te magad ne próbálkozz a rendszer átverésével, mert elköszönhetsz az accountodtól, ha észreveszik.
-
7
addikt
válasz
Mela Kehes #39 üzenetére
Telepíteni is kell a kliensprogramot, és hozzárendelni a fiókhoz. Erre pedig figyeltek a fejlesztők. Persze tudsz trükközni, ha nagyon akarsz, de a fiókodat kockáztatod vele, mert minden további nélkül kivágnak, ha lebuksz ilyennel.
-
7
addikt
Pár napja jelentették be, hogy mostantól mindegyik ingyenes account annyi bónuszt kap, mint eddig az .edu-s fiókok, azaz meghívásonként 500 MB bónuszt, és a meghívókból 16 GB tárhely szedhető össze, szemben az eddigi 250 MB és 8 GB-tal. Ugyanitt közölték, hogy a fizetősöknek is dupláznak, ők már 1 GB-ot kapnak meghívásonként, és 32 GB plusz tárhelyet érhetnek el vele.
A változtatás retroaktív, azaz az eddigi tevékenységre is vonatkozik.
-
Mela Kehes
addikt
Quickoffic-ban van némi gondom. Megnyitom dropboxból a fájlt, szerkesztem és nem tudom visszatölteni. "Server hiba"
Elmentem az iPad-re, onnan email-ben gondoltam elküldöm magamnak. "Server hiba" -
andris811
tag
Sziasztok!
Az sem megoldható, hogy pl én beregelek valakinek a linkjén, az kap +250mb és az a valaki szintén beregel az én linkemen, és akkor én is megkapom a +250mb-ot. A gépen meg ugye unlink-eljük a fő account-unkat, és megadjuk az újat, utána vissza a főre... Remélem érthető voltam valamennyire
-
zseko
veterán
válasz
canniball #33 üzenetére
Aham, próbáltam, azután írtam ide. A képekkel nincs is (annyira) gond, inkább a videókkal.
Gondolkoztam én is a becsomagoláson, de egyrészt elfeledkeztem róla hogy a telefon wifit érzékelve automatikusan feltölti, így elmentem aludni és reggelre feltett mindent, másrészt van köztük pár 4-500MB-os és 1.1GB-os homemade videó is (nem 'páros testedzéses'hanem szülinapot ünnepeltünk
) így nincs kedvem ~3gigát újból feltölteni
Pláne lassú nettel. Megadtam egyenként a linkeket a videókhoz, ha leszedik úgyis törlöm.
Valami hasonlót reméltem, mint egyszerű megoldást, dehát látvány kell a népnek nem ésszerűség néha..
-
zseko
veterán
Üdv, engem az érdekelne, hogy ha meg akarok osztani olyan valakivel képet+videót aki nincs regisztrálva ide, és nem is szándékozik, azt hogy lehet megtenni a legegyszerűbben, anélkül hogy a "csodás" dropbox felületet használná? Mert egyrészt nem nézegetni akarja hanem letölteni, másrészt le sem játssza a videót a dropbox, és letöltésnél is hibát ír.
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Kis tanácsot szeretnék kérni DropBox ügyben.
(Magam is felhasználó vagyok, PC-n, Mac-en, Androidon, összesen 5 eszközön, de csak én magam használom, nem osztok meg semmit, senkivel).Szeretnénk a kollégákkal kialakítani valami KÖZÖS, "hálózati" tárhelyet, amit mindenki, mindenhonnan elér. Arra gondoltam, hogy erre (is) tökéletes lesz a DropBox.
Aki már nagyon penge az ilyesmiben, elírná, hogy mit kell tegyünk?
(A kollégáim még nem felhasználók).
Gondolom egy új regisztrációval kell egy fiókot nyitni.
Kinevezünk egy "rendszergazdát", ő fogja kezelni a fiókot.
Ugye itt majd lehet tagokat felvenni és beállítani, hogy azok csak letölteni, vagy feltölteni is tudnak majd.Hogy kellene csináljuk?
Köszi,
Balázs -
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Nem lehet valahogy a DropBox alkalmazáson belül beállítani, hogy ne csak a DropBox mappában levő fájlokat szinkronizálja, hanem egy másik mappában levő fájlokat is?
-
fazr
senior tag
Ha valakit érdekel lehet bővíteni Dropboxot 5 GB-ig egy kis beta teszttel:
http://forums.dropbox.com/topic.php?id=52900&replies=1482Ha valaki nincs regisztrálva, akkor ezen a linken is regelhet, így mindketten kapunk +250MB tárhelyet.
-
Mela Kehes
addikt
A DropBoxban tárolt Libre Office ods, odt fájlokat nem tudom megnyitni. Ennek kiküszöbölésére van valami mód?
-
hdf
tag
Sziasztok!
A feleségem munkahelyén kitalálta a főnöke, hogy a jobb kommunikáció miatt a közvetlen munkatársai használják a dropbox-ot. De úgy képzeli, hogy ő regisztrált egy felhasználót, és a többi kolléga is azt használja. Ugyanis ott tárol egy táblázatot, amibe be kell írni, ha valaki időpontot akar kérni tőle. A kollégák látják, hogy mikor van szabad időpont, és akkorra írják be magukat, ha beszélni óhajtanak vele. A főnök nem egy műszaki ember, így nem érti, mi a lényege a dropboxnak. Én sem ismerem a programot, de a neten nézve valami más lehet a fő funkciója. Igaz, erre is lehet használni.
A kérdésem igazán arra vonatkozik, hogy itthoni gépen használva a dropboxot, tudnak e közben a kollégái turkálni az itthoni gépben? Más mappákat is el lehet érni rajta keresztül? Merthogy a munkahelyi légkörből a szándék nem zárható ki. -
mizu_
tag
válasz
Mr. Elliot #20 üzenetére
Igen, tudsz ilyet dropboxban.
-
gabesz79
csendes tag
van valakinek ötlete dropbox alternatívára. a gond, hogy összevissza szinkronizál ha többen használjuk ugyanazt a fájlt. szeretném az excelt readonlyban látni ha más használja. van erre mód vagy alternatíva?
-
Mr. Elliot
senior tag
Sziasztok!
Nekem is van dropboxom és egy jó haveromnak is. De külön-külön vagyunk regisztrálva. Vele megtudok osztani egy mappát? Arra gondolok, hogy lenne egy közös mappánk amit mind a ketten látnánk.
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
ubid
senior tag
Helló!
Valaki nem tudja véletlenül hogy lehet -e olyat, hogy egy gépen egy OS alatt két dropboxot használok ?
Én még cska olyat se találtam hogy ki lehetne jelentkezni és bejelentkezni egy másikba.
Természetesen az asztali alkalmazásról van szó nem a honlapról. -
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy lecseréltem a windowst, de a mydropbox mappa megmaradt. Na már most az újban be tudom állítani valahogy, hogy továbbra is ezt a mappát használja, ne kelljen a dropboxom teljes tartalmát mégegyszer letölteni a gépre (iszonyat sokáig tartana...)? -
ubid
senior tag
ez igaz, de én ilyen asztali alkalmazást szeretnék, mint a drop.
van ilyen még?
köszönöm! -
Syl
nagyúr
Vagy nem lehet kitolni valahogy a drop-ot ?
De minden általad "Dorpbox-ba" meghívott ember után kapsz 250 megát.
A többszörös reget kiszúrják -
ubid
senior tag
Helló!
A dropBox valóban zseniális, de az a bajom vele hogy ugye csak 2GB ig ingyenes.
Valaki nem tud olyat ami ennél több ?
Vagy nem lehet kitolni valahogy a drop-ot ?
köszi!
-
Beri78
őstag
uhh, én nem rég kezdtem el használni, de nagyon jó kis cucc...
-
cobra64
csendes tag
Én már jó ideje használom és igencsak ellégedet vagyok vele. Amit még érdemes használni hozzá az maildrop. Ha jól beállítja ez ember az imap hozzáférést (pl. gmail esetén is) és a levél tárgyában szerepel a maildrop szó, akkor minden küldőt csatolmányt automatikusan letölti a dropbox mapádba a gépedre.
A köv. oldalon [link] további lehetőségek leírása vannak hozzá, érdemes átnézni. -
mhorvat
senior tag
Gondoltam teszek egy próbát, hátha valaki DropBox user erre téved: a DropBox által létrehozott mappa átnevezhető? A dokumentumaimat szeretném szinkronizálni, nem lenne túl elegáns a "My Dropbox" mappa a jelenlegi Dokumentumok név helyett.
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék feltölteni egy csomagolt fájlt, közel 60MB. Ha a webes felületen teszem ezt, akkor nincs semmi baj, feltölti, viszont ha a vinyómon másolom a kívánt mappába, akkor egy piros x jelenik meg mellette és nem csinál semmit.
Ha képet, pdf-et, doc-ot másolok, akkor is rendben megy minden.
Mi lehet a probléma? -
fradi81
veterán
Na majd kipróbálom, de jelszavas zip-be rakom fel a cuccokat biztos ami biztos.
-
fradi81
veterán
Bármit fel lehet rá tölteni, vagy ellenőrzik hogy miket töltünk fel?
-
Dexter68
addikt
Én használom már egy jó ideje, tök jól működik. Ha csoportban dolgozol valakivel, akkor zseniális a könyvtármegosztás. Beledobsz valamit, akkor a kliensprogram szinkronizál és megjelenik a másik oldalon is. Van benne némi helyreállítási funkció is, ha valaki véletlenül törölne valamit, akkor van esély, hogy a weben tárolt verzióból visszaállítsuk.
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest