- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Lacka89 #66240 üzenetére
Drónra jött tipp, OTG helyett én szemüveget mondanék - ha olcsón is akarod megúszni egy Eachine VR-006 alá nem adnám. (Nekem vésztartaléknak van, de igazából nincs olyan rossz képe, mint számítottam rá. Teljesen alap cucc és nyilván ekkora felbontással nem tűéles, de teljesen jól használható - a linkelt EV800 tuti jobb, bár az árban is följebb van.)
Uff, úgy látszik túl sokáig írogattam...
-
-Ronnie-
csendes tag
válasz
Lacka89 #66240 üzenetére
Szia,
Soksok feleselgesen elköltött Ft után én is a többiek által linkelt boldclash B03 szettet tudom javasolni. 15Dollár és 3 akku megy mellé, sokáig el lehet repkedni vele, akár a kertben is. Ennek távirányítója picit nagyobb mint az Eachine sajátja, talán egy lehelletnyivel használhatóbb is. Persze egy normális távval ég és föld (Flysky i6 12e körül van).
Az áltlad linkelt akku nekem nem vált be. Inkább ezt próbáld, olcsóbb is.Nehéz, nem lesz egy versenygép, de tök használható. Ha van picit több kereted, akkor a minden tekintetben jobb "hasáb" akksikat vedd inkább (GNB pl). Az olyan 3,5-4USD /db, ehhez kell majd HV-képes töltő is. Szintén Boldclash (9dollár) vagy 2-3USD vmi 1 portos, ha nagyon spórolni akarsz.
Kamera TX06, ahogy írod. Szemüveg: telefonos megoldás sztem nem valami nyerő. 6-7ezer a modul hozzá, + tok +mifene. Sztem ruházz be vmi olcsó szemüvegbe inkább, azt nagyobb eséllyel el is tudod adni később, ha nem jön be a dolog, mint a modulos megoldást. Viszont azt mindenképp érdemes kipróbálni, melyik változat jön be inkább. -
DJGABI
addikt
válasz
Lacka89 #66240 üzenetére
az otg-s megoldásról pont a múlt hetekben volt szó [link].
inkább ne.
[link] ezt nézd meg esetleg, BGTTR1 a kupon.
ex2 mini vagy a tinyhawk készlet tényleg kb a legjobb választás, ezek a brushed gépek szobában bohóckodni jók, de a fentiekkel azért ki is lehet merészkedni, később kell talán róluk feljebb váltani. -
Saccco
nagyúr
válasz
Lacka89 #66242 üzenetére
Ha komolyan gondolod, akkor jobban jársz egy Emax Tinyhawk RTF csomaggal. Ha megy még a kupon (BGWKEmax), akkor 39eft-ért megkapod.
Ha nem tudod, hogy komolyan gondolod-e, akkor a Boldclash Bwhoop körül kell keresgélned, mert azt később lehet szoftver (silverware) és hardver oldalon is okosítani. Egy multiprotokoll táv vagy modul képes azt irányítani. Ezzel a lépéssel ki is emelkedik a játék gépek közül, gyakorlatilag egy hobby drón lesz belőle. Értelemszerűen a dolog nem plug'n'play valamekkora elszántság szükséges a felprogramozáshoz és forrasztáshoz.
Ez E011 már nem okosítható.
Ez E016 szerintem wifi kamerás lehet, már ha az kamera egyáltalán rajta. (Úgy nézem ennek a protokollját már megfejtették.) -
válasz
Lacka89 #66242 üzenetére
Táv mindenképp kell szerintem. A nélkül irányíthatatlan értelmesen. Sőt teljesen más lesz.
Én sem hittem volna el hogy ilyen sokat számít, de szerencsére kollegámnak volt távja és ki tudtam próbálni azzal. Meglepődtem!E011 és E013 ha jól tudom ugyan az. Vagy van még a boldclash: [link]
Viszont ez Boldclash szopatás, mert a váz E010 felfogatású és még is a nagyobbik 716-os motort fogadja. Szóval nehéz pótolni. De nem törik, nagyon tartós!
Posta ingyen van, gyorsan is hozzák.Örülök hogy átadhatom azt amit nemrég nekem rágtak a számba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Forrmell.enn
- LEGO klub
- Home server / házi szerver építése
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Horgász topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest