- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- A nap színe: a vörös
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Grey
aktív tag
Szerintem az a szégyen ahogy az ellentábor viselkedett

Elgondolkodtató hogy felnőtt emberekbe milyen kevés tolerancia szorult,magyarul teljesen les*arják,hogy mindenkinek megvan a joga ahoz hogy elmondja amit gondol v. érez egy dologgal kapcsolatban.Szerintem két dolog hajtotta ezeket az embereket(?):az ostobaság és a félelem.
Gondolom ezt azért,mert egy átlag ember kismillió olyan dologtól függ amelyek 100x jobban rombolják a szervezetüket+emellett állati szintre süllyednek ezektől-ezekért.Ezt már nem veszik észre...
Én kipróbáltam,benne voltam,megtapasztaltam és úgy döntöttem nincs rá szükségem.Ennyi volt.
Sajnos az emberek többsége azt sem tudja mi ellen hadakozik és úgy vagdalkoznak hogy közben csak a saját kis ostobaságuk lebeg fakó tekintetük előtt.
Hát röviden ennyi amiért ez szomoru és szégyen...
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Automata kávégépek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Karcmentes ÚJszerű Apple MacBook Air 13" M4 16/256GB Silver 1OO% ! még 6Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Apple iPhone 16 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG UltraGear 34GS95QE Monitor
- Dell Precision 3620 Tower Workstation, E3-1245 v5,16GB DDR4,256GB M2 SSD,M2000 VGA,WIN11
- ASUS ROG Strix OLED XG27UCDMG
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest