- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Aktív témák
-
toeri
aktív tag
OFF
1, Mint már írtam, én figyelek, nem kell külön szólni érte.
2, Legfeljebb nem szólok. (Van ilyen is.)
3, Mivel láthatólag elolvastad csak nem értetted, megpróbálom egyszerűbben:
- A ''titkos'' szervezeteknek is van identitásuk, csak az a kívülállók számára nem mindig nyilvánvaló. Lásd még: Szabadkőműves páholyok. EZ az értelme a ''88'' névbekerülésének még akkor is, ha ezzel együttjár a -minimális- ''lebukásveszély''.
(Egyébként sem ettől ''bukik le'' egy ilyen szervezet, hanem a megnyilatkozásai, viselkedése által. Mondani mindent lehet, de a tetteinknek hosszú távon összhangban kell lenni a céljainkkal, különben elfele haladunk azoktól. Ez ilyen egyszerű.)
- A ''88'' önmagában nem jelent semmit, a szervezet viselkedésével egybevetve nyer értelmet. (Valamint személyi kötődések által.)
- Én nem feltételezek, én megfigyelek. (Egyébiránt meg utálom a számmisztikát, míg mások szeretik. És nem a ''88''-ból szűrtem le, hogy szélsőjobboldali csoportosulással van dolgom. Tudod, én olyan buta vagyok -meg mint mondtam már utálom a számmisztikát is- , hogy tegnap mondta egy bácsi a TV-ben, addig nem is érdekelt. Ja meg azóta se!)
ON
Aktív témák
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest