- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Nekem kicsit fura ez a 4.1,és az is,hogy a fejlesztői lehetőségek totál le vannak tiltva.
Most egy kicsit több időm volt nyúzni.Tettem fel rá pár játékot (Fruit ninja,Ant smasher,)mentek gond nélkül.
Közben lemerült,feltettem töltőre.A CoolReadert,FBReadert tettem még fel.Meg is lepődtem,mert a lapozás animáció láthatóan megakadt,csak nem tudom mitől.A háttérben nem futott semmi.
Feltűnt még valami:simán kézbefogva,épphogy megnyomva a hátulját fogásváltáskor,hullámzik a kijelző képe.
Ezen kicsit ledöbbentem,azt hittem sikerült valami normálisabb tabletet összedobniuk,
de ezek szerint nem jött össze a dolog.(#100) ember07
A Crystalban MVA paneles a kijelző ha jól tudom,már csak emiatt se jönne össze a dolog, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest