- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Redmi 15A néven érkezett a Poco C85x újracsomagolt változata
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Honor profi iPhone másolásban
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
veterán
Nekem kicsit fura ez a 4.1,és az is,hogy a fejlesztői lehetőségek totál le vannak tiltva.
Most egy kicsit több időm volt nyúzni.Tettem fel rá pár játékot (Fruit ninja,Ant smasher,)mentek gond nélkül.
Közben lemerült,feltettem töltőre.A CoolReadert,FBReadert tettem még fel.Meg is lepődtem,mert a lapozás animáció láthatóan megakadt,csak nem tudom mitől.A háttérben nem futott semmi.
Feltűnt még valami:simán kézbefogva,épphogy megnyomva a hátulját fogásváltáskor,hullámzik a kijelző képe.
Ezen kicsit ledöbbentem,azt hittem sikerült valami normálisabb tabletet összedobniuk,
de ezek szerint nem jött össze a dolog.(#100) ember07
A Crystalban MVA paneles a kijelző ha jól tudom,már csak emiatt se jönne össze a dolog, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ingatlanos topic!
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Witcher topik
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest