- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Ultrazord
üzenetére
Manapság már úgy készítik el az FPS-eket - és lassan minden mást is -, hogy konzolon is lehessen játszani velük, sőt, legtöbbször az az elsődleges célplatform. Ha nem így lenne, akkor nem fogyna sok a játékokból. Ne aggódj, nem vagy egyedül, én sem tudnék irányítani semmit kontrollerrel, legyen szó akár FPS-ről, akár TPS-ről, akár bármi másról, egyszerűen nem áll kézre.
Próbáltam már, vettem kontrollert PC-hez, de a 2D-s platformjátékok kivételével másban nem tudom normálisan használni, de még ott sem boldogulok a nehezebb pályákon. Oké, nem egy XBOX360 kontrollerről van szó, csak egy olcsó Thrust típusról, de ha sikerült volna belejönnöm, azóta már olyanom lenne - sőt, lehet, hogy már XBOX One-t vettem volna játékra, míg a PC-t downgrade-eltem volna filmnézéshez és netezéshez.
De sajnos nem ment. Egyszerűen túl régóta használok már egeret és billentyűzetet, nem tudok átállni kontrollerre. Pedig nekem is jobb lenne, ha nem kellene folyton gépet fejleszteni, mert amennyivel drágábbak a konzolos játékok, ez behozza. Pláne, hogy manapság tényleg csak egy-kettő játék van, amit érdemes megvenni, így nem lenne akkora érvágás.
De hát addig minek vegyek konzolt, amíg - platformjátékok kivételével - mással nem tudnék normálisan játszani rajta? Annyira nem érdekel ez a műfaj. Majd ha rá lehet kötni egeret és billentyűzetet az XBOX One-ra, és az arra írt játékokat is optimalizálják hozzájuk, akkor váltok. Addig sajnos marad a PC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad x1 érintőképernyős notebook! AkciÓÓ!
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Vostro 15 3510 (i5 11th, 16 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!!
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.08.07. Apple jótállás
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan milánói szíjjal!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest