- iPhone topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
én is olvastam a tesztet és igen komolyan meg is ijedtem tőle. amúgy egy dolog a timedemo, és megint más a játék. ugyanis eléggé eltérő eredményeket produkált. a timedemo eléggé szakadozott, nem is lett csak 12fps 1024/medium. de játék közben pedig ugyanolyan körülmények mellett (winamp nem szól, de fut, ph-s explorer fut, getright tölt, stb) semmi akadás, az ajtókat kivéve de a semmiség. a Far Cry-t se nagyon hitte el senki nekem hogy 1024-ben közel maxon ment. nem teljesen maxon, hiába állitottam azt max-ra, 1-2 dolgot magától visszavett.
AA-t a Doom3-ban a játékból kiváncsiságból próbáltam bekapcsolni, de miután a játékot ujrainditom, leveszi a felbontást 640-re viszont AA off-on.
Aktív témák
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest