Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IMMORTALIC
csendes tag
2 hete vettem a telefont,most tettem 3-ik alkalommal töltőre,wifi-t alvás közben kilőttem,(ez napi 5-6 óra) amúgy folyamatosan megy.Néha mobilnet,napi 2 óra zenehallgatás, fél óra játék,+ szokásos mennyiségű nyomkodás,e-mail szinkron folyamatos.
Nagyjából 4-4,5 napig bírja így egy töltéssel,érdekesség,hogy mikor eléri a 20 % töltöttséget,onnan nagyon gyorsan merül,nem tudom,hogy rosszul van kalibrálva az akku,vagy a szoftver nem a valós töltöttséget mutatja,de 4 nap készenlét mellett ezzel együtt tudok élni.Facebook Lite-ot használok a hivatalos app helyett,jóval kevesebb erőforrást használ,a dizájnbeli hiányosságokért bőven kárpótol.Az energiatakarékos mód be volt végig kapcsolva.
Eddig egy S3-at használtam, ahhoz képest a Doogee Titans2 kijelzője értelemszerűen kevésbé részletes,de sebességbeli különbséget a valamivel gyengébb hardver ellenére nem igazán tapasztaltam eddig.
Ami engem személyesen zavar,hogy a kamera jóval gyengébb mint az S3-é,kevésbé részletgazdag, "színtelenebb" képeket készít,nem találtam benne makro beállítást,sem valamilyen képstabilizálási lehetőséget,amit a régi telefonban nagyon szerettem.
Fagyást eddig nem tapasztaltam,a rendszer gyári rommal hibátlanul,és gyorsan fut,a készülék súlyát én kifejezetten kedvelem.
A hátlap anyaga teljesen vállalható,leszámítva a varrást rajta,az valószínűleg elmúlik pár hónap használat után.(Néhány honlapon láttam egyszerű bőr mintázatú hátlappal,varrás nélkül,Doogee logóval,ha valakinek van tudomása róla,hogy olyat honnan lehet beszerezni,hálás volnék az infóért)
Ha bármilyen érdemleges info felmerül a telefonnal kapcsolatban,még jelentkezem,de a jelen állás szerint 59.990 pénzt nekem simán megért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Elite: Dangerous
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest