Hirdetés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Gázos
csendes tag
A gomb problémát megoldotta egy android smart button 650 Ft.-ból. Letöltöttem mellé az IKey alkalmazást, és tökéletes. Nyugi angolul indul, nem kell megijedni a kínai írásjelektől.
De találtam alkalmazást a hangerőgomb power gombként való használatára is, de inkább nem azt fingatom.
-
A Gázos
csendes tag
Augusztus elején vettem. Teljesen megfelel nekem, viszont ezek szerint nem tól jó a konstrukció. ;(
8 hónap az nem túl acélos. Mégis csak valami Brand-et kell venni. Azért vettem, mert drágának tartottam az itthoni megoldásokat, de így igazán drága lesz... -
A Gázos
csendes tag
Végül én visszakapcsoltam, és szerzek egy okosító gombot a jack dugóba. A napi használatot megkönnyítheti, de a bekapcsolást nem oldja meg.
Érdekes viszont ez a gomb, egy kis görbített domború lemez(ek) van rajta. Olyan mintha az a lemezke zárná rövidre az áramkört, pllanatkapcsoló mint a PC-nél. Azzal kapcsoltam vissza, rácelluxoztam a kapcsolóra, de elmozdulhatott az összerakáskor. Viszont így működik, nagyon ritkán indítottam újra, ki nem kapcsolom, így elműködhet egy jó darabig. -
A Gázos
csendes tag
Hát...szétszedtem, de sajna bekrepált a gombom. Már be sem tudom kapcsolni.
-
A Gázos
csendes tag
Sziasztok! Van egy kis gondom a telóval. A bekapcsoló gombja nem reagál, és egy síkban van a kerettel. Nyomásra olyan mintha kattanna, de nem történik semmi. Jó lenne ha működne mert szeretem ezt a telót. Találtam Doogee szervizt a neten, de csak a náluk vásárolt telefont javítják fizetősben is. Micsoda baromság... Ha szétszedem van esély rá, hogy működik majd még?
Az az ötletem támadt, hogy venni kéne bele ezt a smart android jack dugós gombot. Az feloldaná a képernyőmet. Próbáltatok már ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest