- Yettel topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
l a c e s
csendes tag
válasz
Darth_Revan #115 üzenetére
Visszatérve a hangerőre, én már egyszer csináltam olyat, hogy virtualdubbal leszedtem a hangját és egy hangszerkesztővel hangosítotttam rajta és visszatettem alá ugyancsak a virtualdubbal. Elég pepecs munka, ki-ki döntse el megéri-e én már nem szivesen szarakodok ilyenekkel
-
l a c e s
csendes tag
Kérdésem a következő: Van egy P3-700 as gépem, tudtommal ezen már minden divx-xvid filmnek mennie kéne, fel is tettem egy ACE megacodeck pack-ot (tudom sokan nem szeretik és tanácsolják a pack-okat) Nekem azonban a rendes gépemen nincs vele gondom, viszont ez egy olyan gép amit most raktam össze és el szeretném adni, csak hát akkor már úgy hogy filmet is nézhessen vele az a valak, de az említett codeck-el késik a hang még akkor is ha winchesterről játszom le Ha ez a gép nem szereti a pack-ot akkor mit tegyek fel, ami önállóan is megállja a helyét, kell-e még mellé valami a feliratokhoz......köszi
-
l a c e s
csendes tag
Érdekelne, hogy használt-e már valaki 64bites virtualdub-ot és ha igen hogyan lehet elérni, hogy legyen benne xvid codec
Üdv.: Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gyúrósok ide!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest