- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
erdoke
titán
Nekem a full réz van, de volt nálam két napig az AlCu is. Nálam 1 fok volt az alap és a terhelt hőmérsékletek között is, de a rézzel mintha gyorsabban állt volna vissza az alaphőmérséklet, amikor megszűnt a terhelés. Persze ez csak érzésre, nem mértem az időket.:)
Két héten belül megmondom, mit ér a Swiftech sündisznója vmi Papst v. hasonló ventivel megspékelve, már csak ilyen ventit kell vhol találnom. -
zsoltee10
addikt
:D slk900u sp94-t akartam, de azt nem tudtam még ausztriából sem hozatni. de nem gáz, mert 1 fokkal hűt csak jobban, mint az slk900u. :)
zárt házban nekem is 38-39 fok az idle. de nagyon faja a hűtő, mert 1500rpm-n simán meg tudom húzni a procit 3.6-ra. :) 9.2-es enermax venti van rajta. -
zsoltee10
addikt
hát kicsit durván fölé mér. mire beér a biosba hidegindítás után már 50fokot mutat, aztán a borda alja még hideg....a p4c800-m rendesen méri a hőmérsékletet. de mind1, én csak segítő szándéktól hajtva osztottam meg a tapasztalataimat a kedves p4 ügyekben járatlan kollégával. :DDD
-
divot
veterán
A 3200+-ra húzott Bartonnal sem akadt semmi. :DDD Nem is ezért cserélek, hanem egyszerűen csak két év ájemdé után kíváncsi lettem a másik oldalra, és most már egész használhatóak a P4-es árak is.
A ramokról pedig nem tudok semmit, azon kívül, hogy két egyforma 400-as Samsung, mert a KX600PRO lapban legföljebb 205-ös fsb-vel tudtam hajtani őket.
Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest