Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Macrodroid
- Microsoft Rewards
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
KACSX
csendes tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Szia!
Január 16-án kiadták a 1.05 HF5-t. Így már 62 nőtt a javított hibák száma.
A mai napon pedig újabb két hibát javítottak ki. Megnézem én is!
Itt letölthető a javítás:
1.05 HF6 -
shioriharu
csendes tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Ez sajnos előfordul, én ezért csináltam pályánkénti mentéseket. Próbálj meg az első pályáról betölteni egy mentést ha van, és onnan folytasd tovább. Az a lényeg hogy továbblépéskor ne legyen egyik vezéred feje fölött se a kis barna nyíl (friss szintlépést jelzi...5-6 körig) mert az gyakran ilyen és egyéb bugokat szül.
Sajnos ez a legfrissebb patch/hotfix tudomásom szerint. -
-=Lord Tom=-
senior tag
Sziasztok! Melyik a legújabb patch/hotfix, mert az 1.05 HF 4-el nem sikerül a 3. empire pályára jutnom. Kiírja h nyertem majd a továbbra kattintva sötét képernyő...
Valami ötlet? -
Kareszovics
addikt
-
kerlac
őstag
válasz
shioriharu
üzenetére
Köszi!
Igen, keresgélek, de kevesebb helyen van Collectors edition. JA, és az ausztráliára is gondoltam, hiszen Ausztria az EU-ban van, ahol meg nem kapható ugye. :-)
-
shioriharu
csendes tag
1 Angol : http://chaos.com/product/disciples_iii_1490588_610068.html
1 Ausztrál : http://www.gpstore.com.au/News/Archive/4945.html
De szerintem ezek úgy működnek mint a Playstation Store : Kambodzsától Uruguayig az afrikai gyerekeken át mindenki élvezheti a szolgáltatásukat, viszont ezt a kis rántotthús alakú izét amit mi magyarországnak hívunk nem tűnteti fel a térképük.
(ahová ausztriát írtam az előző postokban ott ausztrália akart szerepelni csak fsz vagyok) -
kerlac
őstag
válasz
shioriharu
üzenetére
Köszi az infót.
Tudsz esetleg Angilából linket, ahol rendelhető? -
shioriharu
csendes tag
Van pre-order, de csak oroszországból vagy ausztriából illetve angliából (ahol csak márcusban jelenik meg) és onnan is csak collectors box. Új infok szerint USA release nem lesz, EU meg a Jóisten tudja.
Szirti: ez nagyon jó hír, csak összefoltozzák szépen lassan^^ (igen krv vizsgák
) -
Szirti
tag
A magyarosítást felraktam magamhoz, meg újracsomagoltam, hogy ne kelljen hozzá jelszó
Minimálisan kipróbáltam. Olyan mint a megvedisznó-ember. Félig disznó, félig medve és félig ember. Ami jelen esetben félig magyar, félig angol és félig orosz. -
Szirti
tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Ez volt a legfrissebb amit találtam. A rapidról változatlanul nem tudom leszedni a magyarírást.
Kareszovics az az Avitusos avatar nagyon király! Oda meg vissza vagyok tőle

Amúgy meg hajrá, mert nagyon jól sikerült darab! Klasszikus "Na jól van csak még EGY kört!" típusú játék.shioriharu Nekem az assasinnak nőttek a tulajdonságai szintlépéskor! De bevallom töredelmesen én leszedtem, felpakoltam, kipróbáltam (max 10perc) aztán linkeltem ide. Köcsög vizsgák...
-
shioriharu
csendes tag
Na ami biztos hogy javult az új patchel:
-Defend működik
-Lehet loadolni játék közben
-Armor stat/potik fixálva
-Pár skill javítva (a harctéri mozgáspont vezéreknek - nem tartozik közéjük
)
-AI nagy mértékben javítva
-Crit esély újra balanszolása és javítása
-Pár egység alaposan lebutítva (pl.: Empire - titán)
-Varázslók varázslatainak becsapódása javítva (azaz a no damage bug)
-Pálcahordók mostmár tudnak csapattársakat felvenni és nem tűntetik el őket
Hirtelen ennyi, ha valaki észrevesz bármit ami eddig rossz volt, most jónak tűnik és nem soroltam fel kérem jelezze
(az mindenképp érdekelne hogy szintlépéskor nő e már az egységek statja, én most nem fogom tudni egy darabig kipróbálni
)
Köszi mégegyszer a patchet, feldobta az amúgy krvszar napom
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Eddig még csak olvasója voltam a topiknak, de a screenek után szinte biztos, hogy települ a játék.

Régen toltam már normálisnak mondható strattal. Hátha ez kicsit tűzbe hoz.

-
shioriharu
csendes tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Elnéztem sorry
Nehogy updateljetek!
Köszi a patchet! -
Szirti
tag
Oroszul kevésbé értő kolégáknak: v1.05 HF4
Rapid**** meg hisztis, nem tudtam még kipróbálni a magyarosítást
Ha le tudom szedni akkor feldobom azt is magamhoz -
KACSX
csendes tag
Megkérdeztem a fórumon, hogy honnan van a patch. Erre azt mondták, hogy a hivatalos oldal fórumáról: Itt megnézhető!
Szirti Köszi a képek "kattinthatóságát"! -
KACSX
csendes tag
A fájl megnyitásához szükséges jelszó: HoZhang
Egyébként mint látszik, sima TXT-ben vannak a fájlok, így bárki lefordíthatja magának.
-
KACSX
csendes tag
Sziasztok. Egyik fórumon találtam hozzá magyarosítást.
Letöltés
http://kepfeltoltes.hu/100112/3489800461_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/100112/4391927942_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/100112/865666233_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/100112/12317898804_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/100112/4548627325_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
shioriharu
csendes tag
Jaja végülis mégsem annyira rosszak a démonok de a 2ben mindegyik jobb volt azt be kell látni (fiend ftw, a hájpacni íjász vezér... mangás boszi, succubusra hasonlító succubus..
) ami nem tetszik hogy már nem húslények hanem kő és tűz, de azért nekem még mindig olyanok mintha egy hentaiból szalajtották volna őket
(és talán jogosan, elolvasva a démonok storyját, látván a varázslataikat (rabszolga elf nők feláldozása
) és olvasván a Hag /daughter of sin?/ háttérsztoriját)
Szvsz 3ban a legjobban eltalált karakterek a gyógyítók (empire, elf egyaránt), az assassin, az inkvizítorok, doppelganger, hag, a mortal kombat karakterekre hasonlító elf íjászok, illetve az emós
(shadowdancer), a summoner fószer, a titán (végre nem egy Brunhilde
)!
Vezérek közül kevés tetszik, de a birodalom szűzharcosa nagyon bejön, ill démonoknál a varázsló amelyiknek a lábait szabályosan elnyomja a "töke" és lehet neki cserélgetni xD -
Szirti
tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Rengeteget játszottam anno az első két résszel, és amatőrség részükről, hogy nem tették be az élőholtakat ésa törpéket, holott már runestone manaforrással is találkoztam és rá volt írva hogy unknown mana source. Felül kell vizsgáljam azt a nézőpontomat, hogy bénák a démonok. Az alacsony szintű egységeik most sem tetszenek de a magasabb szintű egységeik igen.
Nosferatu meg a kedvenc "egységem"
Csak ilyen vezérrel toltam a 2őben élőholtakkal. Bár annyit fintorognék rajta, hogy területre ható az életerőszívása. Mindenkire hatóval jobban kibékülnék.Az összes élőhalott egység faszán néz ki, még a félmeztelen "szemtelen" nekromanta is

Az incubus meg egy csöcspirszinges szőrösmellű pasas
(ez utóbbin először jót nevettem) -
shioriharu
csendes tag
Ez vezér te
ez lesz az "íjász" vezére az élőholtaknak, habár nekik nincs kifejezett íjászuk egyáltalán, ez is ilyen hibrid bácsi.
Szólj ha elértél a Lich Queenig, a Dark Knightig, vagy láttad már a doomdraket eksönben
ui.: egyébként démonoknál az egyik kedvenc egységemet, a doppelgangert hálisten amolyan silent hilles, de legalább nagyszerű designnel csinálták meg. Nézzétek meg harcban szerintem állati poén. -
Szirti
tag
-
Hun'reeth
őstag
Ahogy elnézem ezzel sem érdemes még játszani, úgyis megvártam volna a hivatalos megjelenést addigra talán kijavítanak pár dolgot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szirti
tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Megnéztem milyen fájlokkal dolgozik a játék, valóban nagyrészt a system mappa tartalma szöveges fileokban deklarált függvények. Azokat lehet átírogatni. Ezzel maximum balaszot lehet javítani, de maga az engine nem opensource, a memóriakezelési hibákat nem fogják a rajongók megoldani, azt a fejlesztőknek kell.
-
shioriharu
csendes tag
Nem mod, az más. Elvileg az eddigi patchekben is vannak felhasználói javítások (az a HF 7 = hotfix 7, a verziószám mellett, ami áll. azt jelenti hogy 1.03patch óta csak a felhasználók próbálkoztak javítással, sajnos, és az eredményt kaptuk meg az 1.05ösben) és ez nem mmorpg ahol csak egy klienst kapsz és kell hozzá a source, úgyhogy a játékba bárki belenyúlhat és megpróbálhatja fixálni amit amazok elcsesszerintettek (szerintem, de passz, szvsz simán átírhatónak tűnik)
Szerintem is hülyeség hogy hagyják a fenébe a játékot, de az a baj hogy tényleg volt erre példa nem is egy, hiszen a játékosok teljesen ingyen megfoltozzák.
Remélem minél előbb kint lesz nálunk is a játék és működni is fog, mert 4 barátommal már tűkön ülünk hogy kreált pályákon szopathassuk egymást
És avatart cseréltem ja
-
Szirti
tag
válasz
shioriharu
üzenetére
A hibák nagy része nem olyan ami moddal javítható, szóval ha nem adják ki a forráskódot+dokumentációt akkor azért a rajongók enm fogják megfoltozni....
Meg ők sem azért fejlesztették, hogy utána a kutya se vegye meg, mert egy bughalmaz.Avatart cseréltél, vagy én vagyok csak szétcsúszva?
-
shioriharu
csendes tag
Az orosz hozzászólások alapján már több mint 150 különböző hibát és bugot számoltak össze és ez csak nő, Akelláék pedig sértve érzik magukat a sok negatív kritikától, és habár elég fiatal fejlesztőcég, volt már rá példa hogy cakumpakk abbahagyták egy-két komolytalanabb játék fejlesztését és javítását x okból.
A hozzászólók szerint nagy a valószínűsége hogy a d3 további javítását is a felhasználókra bízzák(akárcsak az elmúlt 2 évben számos nagy fejlesztőcsapat - lásd bethesda-fallout3, vagy gearbox-borderlands - persze csak a PC verziót hanyagolják, mert abban nincs pénz). Kiadással kapcsolatos infó nuku, vagy kijön nálunk is, vagy nem, de UK/AU/USA már biztos. -
Szirti
tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Nem értem, hogy akkor miért nem mondják azt, hogy jó akkor gyerekek ez egy open beta, és csináltak volna hozzá egy normális feedback toolt. Értem én hogy csúnya gonosz kiadó sürgeti a fejlesztőket, na de ha már ezer éve fejlesztették, és látszik is rajta hogy dolgoztak vele rendesen, akkor miért pont a tesztelésen kell spórolni az időt és a pénzt azt fel nem foghatom.
Amúgy meg amiket így tapasztalunk azt lehet érdemes lenne összeírni, és visszaküldeni nekik.
Minden hisztije ellenére leköti most az szabad időmet, és ez kevés játéknak megy

A Temple of Elemental Evil volt még ilyen atombugos, mégis jó. -
shioriharu
csendes tag
Hát a defendnek feleznie kellene a támadást, kivétel ha az critical. Namost ez úgy néz ki hogy megütnek, kiírja hogy defend, teljes sebzést kapsz, illetve criticalt is üthetnek rád, és rám szoktak is, ilyenkor kiütnek defendből és szintén teljes csapást mérnek.
Az hogy rád még nem ütöttek szimpla szerencse
de fognak előbb utóbb (ha alacsony az agility)
A legidegesítőbb mégis az, amikor egy-egy harc után fogja, és elvesz a leaderedtől x szintet, újra lv1ként hagyva őt, vagy amikor átfejlődik egy egységed, és ugyanazok maradnak a statjai mint előzőleg
-
Szirti
tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Honnan tudod, hogy a defend nem működik? Az az alap tézis, hogy a defendelő egységet ha megütik, csak fele akkorát sebződik ugye? Mert én azt vettem észre, hogy defendelő egységnek nem lehet criticalt ütni. Ne ez most bug vagy feature
(aztán a fene se tudja)Látszik a játékon, hogy tényleg 0 tesztelés volt megjelenés előtt. Az egyik fagyásnál viszont nekiesett a visual studio debugger, hogy akkor itten van a fagyás előtti runtime állapot asmben debugolhatom

-
sptcart
csendes tag
Értem. Köszi a segítséget. Sok problémám megoldódott így...

-
shioriharu
csendes tag
Az attól függ kit tekintesz warriornak, mert Lambert nem az, ő úgymond "Story Hero" ahogy Haarhus és Erion is. Nekik csak találni lehet cuccokat.
Ha birodalmiakkal játszasz, akkor a warrior az a csajszi és csak ő fogja tudni használni a sisakot és a kesztyűt. (egyébként itt hozzáfűzném hogy amit a 4. pályán lehet venni felső páncélt és sisakot, attól miért válik férfivá szegény? egy az egybe férfitestet és arcot kap tőle...ez vajon direkt így van?)A végleges hatású potik (perma/permanent potik) sajna nem sűrűn működnek, de egyébként azt nem az equip menüben kell neki átadni hanem a units/party menüben.
Remélem segítettem -
sptcart
csendes tag
Sziasztok
Én ma kezdtem el a játékot. Ha ennyi bug van benne akkor lehet ez is az...
Vettem az első pályán egy sisakot meg egy kesztyűt a warriornak, de az istenért nem lehet equipelni őket. A Végleges hatású potikat nem tudom meginni szintén.(ami ládából esett item azok equipelhetőek)
Ha csak béna vagyok és valamit nem jól csinálok akkor valaki segítsen, ha bug akkor hozzájárultam a listához

-
shioriharu
csendes tag
Új.: A defend sem működik, és szintlépéskor gyakran nem nőnek az adott egység értékei (mondjuk úgy 10ből 9szer
)
Ha valaki észlel még fel nem sorolt hibát gyűjtsük már össze, és akkor beírnám a fejlesztőgárdának, mert ők úgy néz ki abban a hitben élnek hogy amit kiadtak az legalább béta, de szerintem alfának is rossz. -
frame>24
addikt
válasz
shioriharu
üzenetére
Úristen, ez egyre rosszabb!!!
Tejóég, hát akkor mit írtak meg jól a játékban, ha ennyi minden nem működik??
Én is láttam ilyen sok-gyógyitalos hősöket, de nálam a csatákban valamiért nem használták, aztán csak lestem, hogy harc után kaptam annyi cuccot, hogy boltot nyithatnék. (--> úgy tűnik, az AI-t javították a patch-ben, amit használsz, és azóta legalább iszogatják
) -
shioriharu
csendes tag
na módosítani már nemtudok, csak annyit akartam még hozzáfűzni hogy elérhető az 1.05ös patch január 1 óta, én azzal játszom, és ha jól tudom még nincs 1.06os úgyhogy updatelhettek, megy a crackel, de ahogy elnézem túl sok hibát nem javíthattak 1.04óta azok alapján amiket elmondasz

-
shioriharu
csendes tag
Hát tulajdonképpen a játékban fellelhető aktív skillek közül egyik sem működik jól, mindegyiknek van valami hibája. Vannak olyanok (warrior of light, crouching in the shadows) amik egyáltalán meg sem jelennek a panelen, vannak amik megjelennek de egyáltalán nem működnek (tireless advocate, resurrect, accelerate) vannak amig működnek, de nem mindig jelennek meg (cancel, dispel negative effects) vannak amig meg is jelennek és működnek is, de hibákat vonnak maguk után (poison, blister - az ezzel megölt ellenfeleket/csapattagokat nem lehet potival sem újraéleszteni) és vannak amik túl jól működnek (transform, paralyze)
és eddig háromról tudok ami rendesen működik (dispersal, teleport, regeneration)
A summonok bajosak, a permanent potik közül az initiative és az armor nem működik, passzív skillek és artifactok közül pedig nem működnek azok amik mozgáspontot adnak a harctéren.A gargoyléval asszem annyi a baj hogy earth-tal támad, és arra majdnem minden egységnek iszonyat magas a resistje de a fene tudja, rám mindenesetre 1 és 7 között sebez egy 16os szintű általában

Azt nemtudom az normális e, hogy minden egyes ellenfél vezér legalább 25 újraélesztővel és 10-16 darab 400HPs potival szaladgál...kissé idegesítővé teszi a harcokat mert ha 100hp alá kerülnek és nem halnak meg egyből maxra gyógyulnak, főleg akkor vicces mikor az őrzőimet támadják, de teljesen egyértelmű hogy esélyük sincs, viszont legalább egy óra elmegy rá mire a gyógyítóikat is kilövöm és nem 4-et sebződnek összesen már körönként

Arról nem is beszélve hogy ha ez a sok cucc hozzám jut és azt eladom már alapból pénzgondok nem lesznek -
frame>24
addikt
válasz
shioriharu
üzenetére
Ja, ezér tudtam egy alap boszival a csapatban átszántani az első pályán, kezdett gyanús lenni, hogy mindig bejön a transform. De ez hagyján, egyéb durva bugok is vannak: pl. az elf őrzők (bányánál) nem tudnak air elementalokat idézni. Akkor van, hogy hiába varázsol rám, besül (de minden "hibaüzi" nélkül, hogy valaki immunis lenne, stb.). Ugyanígy Gargoyle ranged attackja is bizonyos estekben meg se jelenik. És szerintem nem az van, hogy valami tiltó-effect van, hanem szimplán bug.
Így nem igazán érdemes végigtolni, ja és ez már 1.04 patch (amit a játékban 1.03-nak ír!), meg valami betűkód...
)
Mindegy, kipróbáltam, hogy tényleg föl lehet fogadni a volt másik leadert, és még elmenteni se kell (ill. nem lehet
), gondolom előző pályán auto. elmenti az utolsó körbeni dolgaival együtt. -
shioriharu
csendes tag
Naugye hogy a démonok gagyik.. az őrző ashkael még jó is, az incubus van még eltalálva, illetve a harcos fa, de a többi rémgagyi, sajnos a harcban is, a boszit is jobban megalkották a kettőbe, viszont az imppé változtatás bugos úgyhogy 100%ra bejön
de mégis az oroszoknál a légió a favorit most. Az is tuti ha kijönnek az élőholtak azok viszik majd a pálmát az igazi die hard fanok között. (akik a bugok ellenére is játszanak majd vele) Én maradok mostmár a birodalomnál.
Collectors box mellett jön majd egy extra DVD boxos változat is, az fixtuti hogy lesz nálunk is, egy extra CD/DVD-t tartalmaz majd a játék mellett, bónusz ruhákkal, fegyverekkel, kiegekkel, trailerekkel és pályákkal. -
frame>24
addikt
Akkor én vagyok megint ízlésficamos, mert annyira nem szörnyedtem el... Sőt, pl. a legions fő-várvédő (amelyik sose hagyja el posztját), szerintem igen durva jó, így hozzáláncolva-lebegve egy nagy sziklához...
De nem baj, a lényeg, hogy ki van azért dolgozva, majd várjátok meg a végső lényeket is...
(vagy már te is végigértél?
) (ill. lehet, hogy a várban az építésnél lévő artwork grafikákra gondoltok)az élőholtak tuti viszik a pálmát, jópár korábbi video-anyagban is már láttam, hogy komolyan vették őket

-
Szirti
tag
-
frame>24
addikt
válasz
shioriharu
üzenetére
Látszik, hogy oroszt érted, én fos google translate-el hadakozok néha.

És köszi az újabb infókat! A linkeden található Druid Grove-ot én is beírtam korábban, bizony eddig ezt az egy oldalt találtam ami "él", bezzeg a "disciples3.ru" c. főoldal pang.
Megdöbbent ez. E!
-
shioriharu
csendes tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Ha érdekel tovább és tudtok oroszul böngésszetek itt.
http://d3.heroes-centrum.com/d3/news/0925.html
Ha nem akkor csak tekerjetek le a színes képekig a Collectors boxokkal
személy szerint az elfeset (ha a birodalmiakhoz nem jár a harcos nő figura) venném meg úgyhogy ahhoz ne nyúljatok köszi
Csáo -
shioriharu
csendes tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Ha minden jól megy eljön hozzánk is a collectors, mert a francia kiadóval nem sikerült megegyezniük (azért nem kaptuk meg a játékot dec 11-én az oroszokkal együtt, ahogy eredetileg tervezték)
így az Akella adja ki nálunk is. (egyenlőre ausztráliában és oroszországban tutkó a CB)
Szvsz a csúszás miatt mi más tartalmat kapunk de fene tudja, én mindenképp megveszem, kell a könyv
-
shioriharu
csendes tag
válasz
shioriharu
üzenetére
-
kerlac
őstag
válasz
shioriharu
üzenetére
Köszi a sok infót!!

Gondolom ebay-en lesz mindegyik verzióból, majd megrendelem. Gondolom nálunk nem várható... jól sejtem?
-
shioriharu
csendes tag
Elvileg mire mindhárom fajt végigjátszod, (birodalmiaktól az elfekig egyre nehezebbek a küldetések) az több mint 80 óra játékidőt vesz igénybe (lassabb gép-tulajdonosok előnyben
) és gyakorlatilag az undead faj már benne is van kidolgozva, editor pedig azért nem járt az alapjátékhoz, mert akkor már nemkellene megvenned a (elvileg február 19én) megjelenő első kiegészítőt (ugyanis editorral megoldhatnád hogy single playerben játsz velük). Persze elviekben azért nincsenek még élveholtak, hogy részletesebben kidolgozhassák őket (duma)
A törpékkel perpill egyensúly gondban vannak úgyhogy rájuk sokat kell még várni.
Az a pletyka, hogy a játék töménytelen mennyiségű hibája miatt lehet csúszik az eu megjelenés márciusra, de ha így lesz már kiegészítővel együtt jön.Valóban sok dolog/lehetőség hiányzik a játékból, (pl a leader további egyéniesítése, neutral fajok) sajnos ez nem Koei játék ahol beleszólhatnak a rajongók a fejlesztésbe.
A collectors box ára jelen pillanatban 12ezer magyar forintnak felel meg ha külföldön veszed/rendeled. És egy kép a démonos csomagról, az íjász vezér figurájával.:
-
frame>24
addikt
válasz
shioriharu
üzenetére
Ó, hát erre jó akkor az a Veteran-gomb, fingom nem volt, mé' nem lehet rányomni alapban. Na, mentek el hérót, aztán próba. Köszi!
Fajonként 6 map?! Nem erőltették halálra magukat. Úgy tűnik, az oroszokkal mindig ez a szitu:
van esztétikai érzékük a grafikához, zenéhez, de amúgy tengernyi lehetőség veszik el a játékaikban. Meg várjak egy évet, mire játszható/kibővül (ld. Stalker széria)...Tényleg remélem, az EU megjelenésig pakolnak bele + "content"-et. -
kerlac
őstag
válasz
shioriharu
üzenetére
Tyűűű! Imádtam a játékot, de a HSZ-ednek a felét sem értettem! :-)
Három különböző gyűjtői változat?!
Mennyibe fogják vesztegetni?? -
shioriharu
csendes tag
Skacok, valóban csak kampány van, fajonként 6 pályával + tutorial, de lehet ám vinni akármilyen vezért amit akarsz, csak kicsit átbabrálták (mer mérisne) mert nagy volt a csítelés onlány disciples 2-ben. (jó ha az ember tud oroszul)
Mostantól minden új játék kezdetekor megkell vásárolnod az elmentett hősödet a VETERAN fül alatt. Az árat befolyásolja a vezéred szintje és a különböző permapotik/skillshrineok használata.
Ezenkívül a story kampányban mindenképp ráderőltetnek mégegy leadert (ezt én is rühellem) de ha lv10ig elviszed, az elég neki, mert ott kap valami csít skillt, amivel verhetetlen lesz, és nem kell többet foglalkoznod vele, csak miután kitisztítottad a pályát, megcsinálni a story küldiket.
Én személy szerint Legion fan voltam, de a 3ban eszméletlen szarul néznek ki, úgyhogy átálltam az Empire-re, végre ők is trükkösek lettek (2ben csak a démonokkal lehetett szivatgatni) meg a harcos amazon nagyon bejön és egyébként is tökjó ötlet hogy végre jean d'arc féle hadjáratokat is lehet küldeni
Tetü módon várom az EU megjelenést, azt vágjátok hogy 3 féle collectors dobozzal jön?
Tartalma egy térkép, artbook, figura, és xl-es disciples póló -
Szirti
tag
Jól összefoglaltad amit én lusta voltam. Egyik részben sem voltak normális videók, csak "pofázás képek váltogatásával". Az elég nagy baj, hogy démonoknál is harcos a főhős, mert az empirenél is.
Az meg hogy bugos és fagy részben azért van, mert elég pici verziószámnál jár még, és mert gondolom virágbolti verzió. Végleges változatra már gondolom jó lesz.
-
frame>24
addikt
(lebetegedtem, így van időm szarakodni)
szal nem bírtam ki, és belenéztem: elkezdtem a Legions kampányt (mindig is ez volt a kedvenc faj nekem)
Jó dolgok:
A grafika valóban nagyon megragadó: szépen kidolgozott modellek, az elődhöz méltó színvilág (nem Heroes V féle hupikék-piros rikító)
A harcrendszer újítása sem rossz, féltem, hogy bajos lesz a heroes-os mászkálós harctér, de végül is jó, a lényeges, hogy az egység-fejlődési rendszert meghagyták. (ebben egyedi a game)
Az egyes egységek, fejlődésfák kb. ugyanazok, persze átrajzolva és néhol átnevezve is, de vannak újítások: megváltoztatták a HP mértékét (arányait az egységek között ~kb. nem), valamint csomó egység új speciális képességeket kapott.
Érdekes az új fajta bánya + mana source foglaló rendszer is, "Rod-plántáló leader" helyett minden lelőhely mellett egy őrt kell felállítani, a bánya megszerzéséhez ezt kell legyőzni. A vicces, hogy az őr x körönként fejlődik csak úgy magában, (szinteket lép, átalakul, képességeket szerez) tehát egy sokáig nyugodtan hagyott (pl. a honi vár közelében) lévő bányát nehéz lehet elfoglalni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egész újszerű skill-rendszer a hősöknél, erre még nem tudom, mit mondjak, de jóval többféle képesség van, az elosztás pedig egyfajta labirintus-szerű elágazással megoldott, már nem is skill-fa...(ez kb. képpel, vagy játékban tapasztalva lesz érthető, tudom).Negatívumok:
Az intro-videótól nem éppen estem hasra. Pofázás képek váltogatásával, az ilyet nem komálom. Vajon a többi is hasonló lesz?
A kampányban eddigi tapasztalataim szerint NEM LEHET tetszőleges leadert továbbvinni, pl. Legionsnál fixen valami Haarhusa nevű fickót kapunk, aki harcos hős (én mindig mágust vittem
)
Nincsenek single player egyszerű pályák, csak a tutorial pálya!!

Bugok: a játék hajlamos érvénytelen memóriacímes hivatkozásokkal lefagyni.
Combat-képernyőnél néha random eltűnik pl. a health bar, visszaállítani nem lehet (csak játék- újraindítással)
Néha hosszabb játék utáni textúra-kifagyások, nem jelenít meg bizonyos felületeket, pl. a várunk belseje.
Szóval, van itt keményen RAM-kezelési hiba, amit javítani kell.
Undead, Mountain Clans valóban csúnyán hiányzik...(hüpp)hirtelen ennyi...
-
Szirti
tag
Valami vérpisti angolosítás van hozzá, ami a feliratok felét angolra változtatja, de elég pocsék. Remélhetőleg minél hamarabb lesz belőle angol változat és nálunk is kiadják. Meg kell venni, hogy megcsinálják a kiegészítőt is hozzá, mert erősen hiányos még a világ törpék és élőholtak nélkül.
-
Szirti
tag
Belenéztem az orosz verzióba. Meg kell hogy mondjam, hogy a grafikusok minden elismerést megérdemelnek. Az összes egység portréja gyönyörű, a rúnák gyönyörűek, az egységmodellek, és animációjuk is ott van a szeren. Empire-t próbáltam ki, az egységek nagy része régi ismerős, főleg a 2. részből. Heroes V stílusú a harcrendszer megbolondítva egy kis "places of power" rendszerrel, ami visz bele egy kis érdekességet.
-
frame>24
addikt
Tehát akkor van offisöl rilíz dét, DE CSAK a russian verzsönhöz!!:
2009 dec. 11., az angol verzió 2010 Q1...
-
frame>24
addikt
Van ez a szlovák(asszem) nyelvű oldal: Druid Grove, itt van rendszeres frissítés, új képek, stb. Azt nem értem, hogy maga a játék főoldala mé' nem frissül??! Hát, nem viszik túlzásba a hype-ot...
A megjelenést illetően további összezavaró kamu-infók vannak, legvalószínűbben 2010 elejét emlegetnek, (aminél hamarabb, valljuk be, mi sem látjuk reálisnak)
Persze azért jelennek meg újabb interjúk itt-ott, de a lényeget már tudjuk, szerintem sok újat egy demo mondana, amiből eddig csak az orosz verzió "biztos."
-
Szirti
tag
Gondolom az "új" King's Bounty: The Legend re gondolsz. Szerintem zseniális. Kevesebb féle egységgel kell kommandírozni, és elég hangsúlyos szerepe van a hősödnek. Eléggé időrabló játék, mert nehéz abbahagyni. A közeljövőben jön ki hozzá ey kiegészítő is, és fájdalomküszöb alatt adják forintban is újonan 2700 HUF.
-
InVino86
aktív tag
Minden szinten kinyomtam az összes Disciples 2
részt, már nagyon várom -
frame>24
addikt
NA, már hát! Akkor jöjjön valami kis info!
GamesCom-os tapasztalatok (lényegében agyondícsérik, hogy milyen kidolgozott)
sok nagyfelbontású screenshot
Amúgy még mindig nem értem, miért szarik mindenki ennyire két farpofával a dologba, nem hiszem el, hogy a Heroes annyira sokkal jobb turn based strategy lenne...
HD walktrough video -
Szirti
tag
Szerintem nincsen itten probléma a Hivatalos oldal él és virul, angolul is tud.
-
frame>24
addikt
Hm, mind a datgames.ru (fejlesztő), mind a hivatalos honlap linkjén ez jön be (screenshot, hogy a későbbiekben is értelme legyen a hsz-nek).
Hogy úgy mondjam, tekintve, hogy augusztusban jönne ki a ruszki verzsön, ez nem túl bíztató

-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Én is várom már nagyon ezt a játékot, anno a kettővel sokat játszottam, rendkívül hangulatos, pofás játék volt. Nemrég vettem csak észre (és vásároltam meg a gold-ot), hogy 3 kiegészítője is van. Talán egyszer még előveszem és végigviszem őket

Azt mondjátok, hogy csak télen jelenik meg az angol verzió??? Pedig legalább az őszben bíztam...

-
Szirti
tag
-
Szirti
tag
Engem érdekel!

Épp most reggel jutott eszembe, hogy rég volt róla hír, és milyen jó lenne vele játszani, de elkeserítő, hogy az angol verzióra ennél is sokat kell várni. Mondjuk remélem a Kings bounty kiegészítővel végeznek hamarább, hogy egyen mivel elütni az időt.Az meg hogy élőholtak csak kiegben lesz az mocsok dolog.

-
frame>24
addikt
Ami lényeges: a sokak által kedvelt Undead race csak a kiegészítővel érkezik majd.
Orosz verzió augusztus körüli megjelenéssel, világszerte idén télen...(
)Bár úgy veszem észre, kurvára sHenkyt nem érdekel a cucc...

-
frame>24
addikt
Gondolkodtam, hogy linkeljem-e, mert nem mutat túl sok újdonságot, de ez a game is kapott E3 trailert.
A megjelenés még mindig 2009 Q2-nek van írva a hivatalos Akella oldalon (wtf?)
mindegy, UP.

-
JONAS77
aktív tag
Nem tud senki közelebbit? Gyerekek, valaki legyen már beszédesebb!
-
JONAS77
aktív tag
Tud valaki közelebbit arról mondani, hogy a játékban csak három klán lessz, vagy késöbb lesznek kiegészitök hozzá, én azért hiányolom az élöholtakat!

-
frame>24
addikt
"Akella" company and .dat is announcing the opening of new site "Disciples III: Renaissance".
Kicsit lassú, az almenük nagy részében lapozgatni kell, mint egy könyvben(dizÁjn), de ettől függetlenül:
Me want!szerk: aszongyák, mosmá' folyamatosan fog frissülni az oldal, és lesz "highly-anticipated" demo is..
-
frame>24
addikt
Na, picit elhanyagoltuk a topikot...
Újabb honlapok: Akella, (az orosz kiadó); .dat - a fejlesztő, itt nagyobb az élet...
Annyi bizonyos, hogy kezdetben (már jön a mézesmadzag
) 3 faj lesz játszható: Empire, Legions, Elves.Új HD trailer (még '08 novemberéből) - egy kukkantást megér!
Különböző fórumokon 2009 márciusi megjelenést tipplenek, ezekkel ugye mindig sokra megyünk, bár a .dat oldalán 2009 Q1-et írnak.
-
frame>24
addikt
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
tényleg lesz ilyen, hogy disciples 3? S már 2006-ban bejelentették?
Nagyon kell! (minden jó jön itten: diablo 3, fallout 3, disciples 3
Rákersetem, ez a hír még friss, jövő tavasszal jön!
Szerintem, ha nem gond, már át is lehetne nevezni a topikot "várható megjelenés: 2009 tavasz"-ra, csak hogy ne üljenek annyian tűkön. (márha érdekel ez másokat is)
Kurvajó game volt, én a 2-vel rengeteg single és LAN játékot toltam!
Moloch rulez
-
Qru
MODERÁTOR
Hálóba még mindíg játszunk a 2. résszel haverokkal (tnap pl maratoni 12 órás meccset nyomtunk LAN-ban
), szerencsére elég sok pálya van hozzá a neten. Rem a 3 is hamar megjelenik és legalább olyan jó lesz mint a 2. 
-
ChromeX
addikt
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Nem csak egy pcgurus vidit láttam abban meg azthiszem nem volt dátum a végén

-
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Köszi, hát ez igencsak jobban néz ki mint az 1. rész
.Na nekileselkedem és megszerzem gyorsan, hogy felkészüljek a 3. részre 
-
Én nem ismerem a 2. részt még anno az 1-et jáccottam, hát az úgymond érdekes volt
.A 2.-ról nincs valami screenshot hogy jobban képben legyek? -
Boglya
senior tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Húúúúú, ezt a gamét nagyon várom
. A disciples2-t imádtam, egy csomót játszottam vele, nagyon jó hangulata volt. -
bandus
veterán
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
A 2. rész nekem nagyon teccett. Neked van esetleg képed, linked a játékról? Most utána is nézek gyors..

-
-=Lord Tom=-
senior tag
Gondoltam nyitok egy topicot ennek a játéknak, mert már nagyon várom, és méltó ellenfele lesz a Heroes 5nek.
Ide lehet linkelni képeket, infókat, videókat...
Lássuk megél-e a topic....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valami ötlet?
(mondjuk nagyban közrejátszott az, hogy akkoriban élte nálam fénykorát DoW II; mondjuk ha az nem lett volna akkor Gabriel Angelos
).
Tudsz esetleg Angilából linket, ahol rendelhető?

(az mindenképp érdekelne hogy szintlépéskor nő e már az egységek statja, én most nem fogom tudni egy darabig kipróbálni 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
), gondolom előző pályán auto. elmenti az utolsó körbeni dolgaival együtt.
Mennyibe fogják vesztegetni??
)
Csak gondoltam, valami UP (-infó) legyen má', bár lehet, mire kijön az angol változat, el is felejtem a 'zegészet...