Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atus72

őstag

Sziasztok,
    Ma vettem ajándékba egy ROLLEI DESIGNLINE 6081 képkeretet, közepes árfekvésű (26e) belső 4GB memóra, 8", 1024x786. Direkt olyat kerestem ami fényerőre és felbontásra nem "átlagos".
    Na most sikerült otthon élőben is végre megnézni, hát ezt az ultrafost, én ilyen betekintési szögeket még nem láttam, olyan mintha nem is szimmetrikus lenne mert ha balra fordítva még csak csak elmegy, de ha jobbra fordítom akárcsak 10 fokkal már szétesik az egész kép színvilága, borzasztó! :W

A vicc hogy most amit néztem a boltban volt kitéve egy HAMA digitális képkeret, na annak befosás milyen szép a képe mindegy honnan nézed, nem is véletlenül mert 1280x800-as panel van benne, brutál gyünyörű, egy baj van vele hogy az agyhalott tervezők csak portré módban gyártják ezzel a panellal!!!!!
    Képkeret portré móddal?? WTF?!!?!?!
    A faszom ki van ezzel a foshalom országgal hogy nulla választék van amit élőben meglehet nézni, lutri az egész hogy mit veszel.

Ez a ROLLEI hulladék megy vissza a boltba, még jó hogy van elállás joga, de azzal is csak én szopok mert mászkálás van vele. Ekkora szívást. Még néztem helyette a Philips 1208-t de az ugye 800x600 ráadásul 160cd/m2 ezek után nem tudom mit vegyek mert ebben bíztam valamennyire.
    Javaslat? :)

Új hozzászólás Aktív témák