Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus72
őstag
Sziasztok,
Ma vettem ajándékba egy ROLLEI DESIGNLINE 6081 képkeretet, közepes árfekvésű (26e) belső 4GB memóra, 8", 1024x786. Direkt olyat kerestem ami fényerőre és felbontásra nem "átlagos".
Na most sikerült otthon élőben is végre megnézni, hát ezt az ultrafost, én ilyen betekintési szögeket még nem láttam, olyan mintha nem is szimmetrikus lenne mert ha balra fordítva még csak csak elmegy, de ha jobbra fordítom akárcsak 10 fokkal már szétesik az egész kép színvilága, borzasztó!
A vicc hogy most amit néztem a boltban volt kitéve egy HAMA digitális képkeret, na annak befosás milyen szép a képe mindegy honnan nézed, nem is véletlenül mert 1280x800-as panel van benne, brutál gyünyörű, egy baj van vele hogy az agyhalott tervezők csak portré módban gyártják ezzel a panellal!!!!!
Képkeret portré móddal?? WTF?!!?!?!
A faszom ki van ezzel a foshalom országgal hogy nulla választék van amit élőben meglehet nézni, lutri az egész hogy mit veszel.Ez a ROLLEI hulladék megy vissza a boltba, még jó hogy van elállás joga, de azzal is csak én szopok mert mászkálás van vele. Ekkora szívást. Még néztem helyette a Philips 1208-t de az ugye 800x600 ráadásul 160cd/m2 ezek után nem tudom mit vegyek mert ebben bíztam valamennyire.
Javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 3D nyomtatás
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Eladó Nikon AF VR-NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6D ED stabilizátoros (VR) objektív.
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest