Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Aki esetleg a lehető legolcsóbban keres pontos fogyasztásmérőt, annak nyugodt szívvel ajánlom a Brennenstuhl PM 231 E típust. Itt a gyártói linkje.
Olcsóbb helyeken már 5000Ft körül rendelhető. De átlag villanyszerelő boltban, ahova szállít a menta-vill, ott is csak 7000-7500Ft. Én így vetem.
+/- 1% mérési pontossága van és már egész alacsony teljesítményt is mér, ami az eszközök készenléti fogyasztási tartományába esik: 0,2Watt - 3600Watt2 hátrányát tudom felróni:
- Az elemtartó fedél nagyon passzentos és a műanyag nem tűnik túl erősnek, ezért csak óvatosan az elemcserével.
- kWh fogyasztás csak 1 tizedes jegyig jelzi ki.
(Kis fogyasztású eszközök (pl. 2-12Wattos router/modem) rövid idejű átlag teljesítmény mérésére számolni kell: beprogramozod 1kWh-ra eső költséget. A költséget 1 percenként frissíti és 2 tizedes jegy pontossággal kijelzi, így egy kis számolással pontosan kiszámolható az eszköz adott, rövid (pl. 10-20 perces) időszakára vonatkoztatható átlagteljesítmény.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- sziku69: Szólánc.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest