- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
-
-
-
-
Nem azt írta, hogy 51Mpixelben tette fel? Igaz, nekem is csak kb. 800*600-ban nyílik meg.
Vagy, aki nem pro accos, annak meg se jelenik 1024-es felbontás felett?
Sokan viszont azért teszik fel olyan kicsiben, mert nagyban csak egy xar maszlag lenne az egész. 1024 széles képen már jól lehet látni a dolgokat. -
-
-
Köszi mindenkinek.
Rubbi: inkább azt keresd, hogy a háttér színe más legyen, mint a témáé, mert így kicsit beleveszik. -
Kilövésre készen:
-
válasz
Szten Márs #31315 üzenetére
Idén Kecskemétre készül valaki innen?
-
-
válasz
Szten Márs #31208 üzenetére
Kellett 135mm-en az 1/1600 nehogy bemozduljon, azért lett alexpos.
-
Barátság
-
Nekem ez maradt az eredeti méret:
[link]Viszont vannak régebbi képek, amik 1024 szélesek lettek, pedig nagyobban voltak feltéve, és akkor még akkorában is jelentek meg.
Hopp, egy régi képem 640-es lett...Biztos, több is van.Mod: Na megvan a kulcs!
IE-rel nézve OK a méret, de FF-szal már csak 640 a legnagyobb...
És a saját 640-es képem is 1280-as IE-ben. Vmi kitolás a FF-szal? -
-
válasz
runner 125 #30873 üzenetére
Nekem meg az emberekről készült fotók nem a kedvenceim, mert egész nap emberek mászkálnak körülöttem, mégse hurrogom le őket(a képeket).
Egy nem épp jól megvalósított legyes képre nem kéne általánosítani. Amikor egy igazi makró előhozza az egyébként nem látható részleteket, na az a döfi! -
válasz
máyköl #30557 üzenetére
Köszi.
Itthon vannak ezek, mind. Most az egyik almafán egy feketerigó fészkel éppen, majd arról is szeretnék pár közelit.
Ilyenkor közelebb lehet menni hozzájuk, ha az épp kiszállt(sőt még rendesen szállni se tudó) fióka(fiókák) útját egyengetik.Neked is kösz, Throme: ezekhez a képekhez néhány m távolság kell még 300(450)mm-en is.
-
3 napi vacsorám. Jobbról balra: a mai, a holnapi és a holnaputáni.
[link - nagyban] -
-
-
-
Még nem volt pipacsosom, pedig már hervadoznak! És elég jó az idei képfelhozatal!
[link - nagyban] -
-
Nekem így is tetszik, talán még inkább átadja a nem barátkozást, de a két állatot beállítani nem könnyű, majd lesz jobb is, csak megjött a vihar...
Még bele kellene szerkeszteni a rendszeresen a régi TV antennán énekelő csicsörkét, meg a melléképületbe befészkelt rozsdafarkút.
Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest