- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
m3ss
veterán
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
m3ss
veterán
jahjah, remek kep az pdave-tol. micsoda fenyek es egbolt...hol van ez amugy? nem az a svajci-olasz hatar mellett levo ut, amit topgear-ben a vilag legelvezetesebb utjanak valasztottak? mindesetre meseszep hely lehet, elkanyarognek ott szivesen...
-
m3ss
veterán
válasz kiskornel #42154 üzenetére
azert nem rosszak ezek a kepek sztem, legalabbis az en szintemrol nezve bar a macskas, pillangos, canon-os nem ertem miert olyan jok
de teny, hogy 1x.com az masvilag. jonnek fb-ra a fotok 1x-rol, el is gondolkodok neha az ottani kepeket nezegetve, hogy miert is probalkozok en a fotozassal... Kariman kivul kerult be vmelyikotoknek kepe oda?https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz kiskornel #42154 üzenetére
Hát tényleg nem egy ütős felhozatal... Persze a jó fotó megítélése erősen szubjektív dolog, nekem inkább az a furcsa, hogy nagy különbségek vannak a fotók között. Én is szoktam nézni az általad említett 1x-et (főleg az építészet kategóriát), ott számomra minden kép húha... kategória. Itt meg a 20-ból volt legalább 5-6 ami egyáltalán nem fogott meg.
Holnap majd jól beletépünk...
-
máyköl
veterán
válasz #31757056 #42159 üzenetére
Értem mit mondasz. Én sem ismerem őket, de ez egy ilyen "műfaj".
Sok ilyen képet láttam flickr -en, gondoltam kipróbálom én is. Érdekes dolog, próbáltam érdekes arcokat, érdekes pillanatban elkapni. Négerek, kínaiak, külföldiek. Az öregúr is ahogy magyarázott közben, szerintem nagy pillanat volt.Köszi a véleményed!
-
gab.m
senior tag
Üdvözletem!
Lassan fél éve olvasgatom a fórumot, s most elérkezettnek láttam az időt, hogy én is megragadjam a
tollatbillentyűzetet
Flickr-t is csak most csináltam, megosztanám veletek az első oda feltöltött képemet.Üdv nektek, szép fényeket!
[ Szerkesztve ]
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
priusz
aktív tag
Hangulatos jól szerkesztett fotó! Várjuk a továbbiakat is!
Nagyon szeretem a fekete-fehér portrékat! Számomra általában kifejezőbbek, lényegre törőbbek mint színes társaik. Persze ez is téma függő.[ Szerkesztve ]
Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
-
törölt tag
Ezek csak probakepek voltak baratnom pedig mar nincsen.
Amugy lesz meg 2 lany csak most elmentek Mexicoba nyaralni es csak a honap vegen jonnek vissza. Ok fehernemus kepeket kertek. Nem en mondtam nekik. Ok kertek meg ra. Azt se tudtam kopjek-e vagy nyeljek
[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
Mekkora k*ki ez a fotozzhúú nem semmi, ott is megy a belterjesség rendesen.
-
m3ss
veterán
hat az megy valoban, nem is kicsit...de a kepek szinvonala sztem nem rossz. tanulni azert lehet a dologbol, ha az ember felreteszi az egojat meg sztem maga az oldal mukodese jol ki van talalva. csak nem felraktal vmit, es jott nulla kepes pistike szakerteni?
-
zolka78
senior tag
Azt néztem én is valamelyik nap, hogy amíg nincs kredited nem tehetsz fel képet. Kreditet meg csak értékeléssel szerezhetsz, tehát először biztos nulla képes emberek szólnak le, vagy éppen nyalnak fel
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
cOxeR
Ármester
Tettem fel képet, nem is a véleményekkel van a gond, hanem, hogy megkapod zsinórba kb ugyanazt, és mielőtt hozzászól a képhez, nem látja az előtte lévő véleményeket. Ergo ha valaki valamit észrevételezett, akkor azt nem kapod meg zsinórban ötször... Valamint ott is vannak a túlhájpolt szar képre elszállt agyú emberek, akiknek ha te megírod, hogy nem tetszik, akkor felháborodik, és megsértődik. pl.: eme zseniális nap képe... akkora természetellenes színvilága van, és nulla kompozíció, és odavannak érte.
Amúgy meg ott is ki kell tapasztalni, hogy lehet értelmesen képet feltölteni, mert az enyémet totál hazavágta élesség tekintetében. Rákérdeztem, hogy milyen formában kell feltölteni, erre meg már nem jön válasz, segítség. Ergo csakis a pontokért röfögnek a képekhez, és nem segítő szándék miatt, innentől meg pont a lényege csorbul. - asszem hosszúra sikerült.(#42174) zolka78
Igen ott a pont.[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
azert ennek a nem latom a tobbiek velemenyet rendszernek az elonye is megvan. engem legalabbis sokszor befolyasol masok velemenye, meg kenytelen vagy az agyadat tornasztatni azon, hogy mi jo, vagy mi rossz a kepen. emiatt azert lehet fejlodni. meg azert altalaban ha 4-5 ember ugyanazt veszi eszre igy, az jelent is vmit.
az elesseggel nekem is voltak gondjaim, vhol van vmi cikk errol az oldalon, hogy hogyan erdemes tomoriteni, elesiteni erre a szanalmasan kicsi meretkorlatozasra...
sztem nem rossz az a kep, de azert nap kepenek tenyleg eros. nagy meretben ez is borzasztoan eletlen, nem ertem miert nem lehet ennel nagyobb meretben feltolteni a kepeket, foleg ha ilyen szinvonalu az oldal...
kompozicio nem rossz sztem, de megneznem azt portre nezetben. ugy, hogy tobbet mutatna a felhokbol, pl also harmadolo vonalnal kezdodne az eg.
szinek tenyleg kicsit furak, igy hogy mondod. de ezt pl nem vettem volna eszre magamtol...melyik a te keped?
[ Szerkesztve ]
-
kiskornel
addikt
Ez hol van? Baromi jó feeling. Régi épület, folyó, tükröződés...
Talán egy kicsit a felhők furcsák a háztető felett. Egyből fehér, majd átmenetesen visszahúzott. Ez olyan, mintha aurája lenne. Mintha csak egy HDR progi csinálta volna.http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Marky21
aktív tag
Neke is vannak képeim a fotozz.hun .
Én úgy vagyok a véleményekkel hogy először megnézzem a másik fél eddig fel töltött fotóit és ez áltál kapok egy kiinduló pontot ,hogy megfogadjam a tanácsát vagy sem ,vagy egyáltalán foglalkozzak vele.
Persze így is lehet kifogni " új" embereket akik csak gyorsan kreditet akarnak szerezni,és beböfögnek valamit. -
cOxeR
Ármester
válasz kiskornel #42178 üzenetére
Ez még olaszországi kép Firenzéből, semmi hdr, csak egy átmentes mikrokontraszt szűrés.
(#42179) Marky21
Én értem a buktatóit, a felépítésének, de pont a lényeg, a véleménycsere az ami nem megy... ergo az egyféle vélemény kibeszélése, interaktívan. Legalább is én nem látom, hogy ez működne. Kapsz egy böffentést, és reagálhatsz rá, és ott végeszakad az egész.[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
nincs vkinek esetleg elfekvoben rengeteg lightroom preset-je? elvetve talalni csak ingyen parat, de macera osszeszedegetni..
esetleg ha van vkinek sok dobhatna egy privatot.
koszihttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
gab.m
senior tag
Kép október 23-áról:
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
priusz
aktív tag
Nekem ez annyira nem jön be. Úgy általában a szelektív színtelenítéses képek ritkán tetszenek, nagyon hatásvadász, ami nem lenne baj de maga a fotó sem az igazi.
Ez csak az én véleményem, lehet másnak bejön a koncepció.Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
-
m3ss
veterán
probalok vmi vegleges verziot kesziteni a kecskemet panoramakepembol, mielott bedobom a melyvizbe erdekelne a velemenyetek. kompozicios tippek most annyira nem erdekelnek, mert amig nem esik ho ujat ugy sem tudok csinalni belole. bar ettol fuggetlenul lehet okoskodni inkabb utomunka erdekelne.
keret nem tul sok? egen ez a -expo graduated filter nem zavaro? voltak expo kulonbsegek a kepek kozott, es vhogy le kellett sotetiteni...gondolom ugy lett volna idealis, ha levagom a kep aljat, es visszaillesztem masik egre, de ennyire nem ertek ps-hez egyelore.
horizontalis vagas? max egy kicsit tudom szelesebbre...esetleg jobb lenne ha a fenyok szelen vagnam rogton? engem kicsit zavar a bal oldali feny a kep szelen. kep jobb szelen az a kis szellemkep? probaltam kiretusalni vmi fenyt, tiszta ho/para volt a lencse
vagy lehet annyira nem is jo kep, hogy megerne vele ennyit szorakozni? mar par oram benne van...https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
cOxeR
Ármester
-
m3ss
veterán
tobbet nem is fogok, mert mar agyamra megy ez a kep.. amugy elesseggel kapcs igazad van, most hogy nezem, elozo verzio sokkal elesebb, lehet hdresites (aminek sok ertelme nem volt) kicsit eletlenne tette. 300kbyte kornyeken mind1 lesz mondjuk
-
Karima
őstag
-
gab.m
senior tag
válasz priusz #42187 üzenetére
@priusz, és akik válaszoltatok:
Kaptam rendesen hideget, a meleg elmaradt, de nem baj, örülök a véleményeknek.
Ömlesztve válaszolnék: A zászlótartó levágása tényleg szerencsétlen történés, a lábakat direkt vágtam úgy, ahogy, viszonylag közeli kivágást szerettem volna. A kép maga nem volt bemozdulva, 1/60 megfogott mindent szinte tökéletesen, a zenészeken és a zászlón kívül mindent én "mozdítottam el". A szelektív színtelenítést pedig próbáltam nem bóvliba átvinni, egyszerűen az ünnep miatt a zászlót szerettem volna ilyen módon kiemelni, plusz az előadásukkal megemlékező zenészeket.
Sajnálom, hogy többeteknek nem tetszett, majd jövőre, vagyis idén, hát már 2012 van vagy mi fene újrapróbálkozomKöszönöm a kritikákat.
Üdv!
-
gab.m
senior tag
válasz Karima #42195 üzenetére
A Napot én is az alsó harmadolópontra tettem volna, pontosabban a jobb oldalira, és akkor máshová pozicionálhattad volna a bal oldali nagy felhőt, amit kettévágtál. Nekem az a felhő túlságosan erős elem, szinte elvonja a figyelmet a Naptól és a kalászoktól.
Egyébként rendben van a kép!-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
sztyui2
őstag
Sziasztok, kicsit kibővült a blogom tartalma, de mivel fotó nem nagyon volt az utóbbi posztokban, ezért nem linkeltem ide, de most megteszem, mert a legutóbbi posztban lett végülis egy kép, amit betennék ide is
Szóval csekkoljátok a blogomat, egyre több érdekes dolog lesz rajta, még ha nem is nagyon linkelgetem ide sztyui.wordpress.com[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- További aktív témák...