Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
cocka
veterán
Én saját PIN kódot állítottam be. Eleve úgy kezdődik, hogy a "személyazonosító igazolvány kódkártya" című kártyán szereplő aktiváló PIN kód csak egyszer használható és nyilván meg kell változtatni.
Nálam a regisztrációs kód eleve okafogyott volt, mert már rég megcsináltattam az ügyfélkaput, mielőtt az elektronikus személyit megkaptam volna.
A PUK kód meg egyelőre minek, ha tudom a PIN kódot?Az elektronikus aláírás kódkártyát nem is tudom használtam-e, elvileg a másik PIN kódot is beállítottam. De hogy a visszavonási jelszó mire is jó, főleg így a tanúsítvány lejárta után, már nem tudom.
-
rednifegnar
senior tag
hataridot nem fognak tolni, az biztos, gyengesegnek nem lesz jele egy pillantra sem.
raadasul most az osszes gittegylet megprobalja megmutatni hogy, ok ugyan megmondtak, hogy jobban kene okitani a nepet meg hallatjak a hangjukat, igy mar csak azert sem fognak nekik engedni.
amugy aki fel ev alatt nem csinalta meg az tok mindegy meddig toljak a hataridot akkor se fogja.
ahogy minden evben helyszini riportot csinalnak az szja leadasrol a nyugati nagypostan, ahol ejfelkor ott toporgank, hiaba volt ra tobb honapjuk, hiaba toltak ki a hataridoket honapokkal, ugy itt is ugyanez varhato.
egy erdekeset olvastam, azt mondtak hogy aki nem plusszozik vagy dápozik azt nem eri hatrany (nem a fraszt nem) mert minden ugyet el tud intezni offline is.
de ma valamit kinyogott a posta, hogy naluk van amit nem lehet intezni ugyfelkapu nelkul (szemelyesen sem), asszem az ÉnPostám szolgáltatás.
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Futás, futópályák
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Konteó topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL SPECTRAL WHITE - Új, 2 év gari - Eladó!
- LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-13700HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus TUF A15 FA506IV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 2060 16GB 512GB magyar vbill gar
- GAMER PC: RYZEN 5 7400 /// 16GB DDR5 /// 9060 XT 16GB /// 1TB SSD
- GAMER PC: RYZEN 7 9800X3D /// 32 GB DDR5 /// RTX 5080 16GB /// 1TB SSD
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest