- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
PitLee
őstag
Személyi megújításánál az előadó megcsinálta DÁP-ot is, mondtam nem sürgős, Ü+ majd otthon megcsinálom, de csípőre tette a kezét és mondtam oké
Az aktiválásig ellavíroztunk, majd mondta a többit már otthon is betudom fejezni.Öröm és bodotság, asztali gépen QR kód, telefonon belép, beolvas, elfogad, benn vagyok.
Mobilon, írány a tárhely, Belépés DÁP-al és és állandóan a DÁP reklám oldalára dob és hogy töltsem le és hogy milyen jó ?
A mobil egy Samsung 52-es, One Ui 6.1 Android 14, Fox a böngésző
Ha belépek a DÁP-ba a bal felül névre katt, majd "Alapártelmezett tárhely . . ." ott a tárhely belépést választom, vagy böngészőből a tárhely oldalára vagy a magyarország.hu-ról választom mindig ott akad el,
hogy bejelentkezés választása, "DÁP mobilalakalmazás" majd "DÁP alkalmazás megnyitása" és ott elnavigál a dap.gov.hu-ra és ennyi.Volt esetleg valakinek hasonló esetleg valami megoldás ?
Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest