- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
PitLee
őstag
Személyi megújításánál az előadó megcsinálta DÁP-ot is, mondtam nem sürgős, Ü+ majd otthon megcsinálom, de csípőre tette a kezét és mondtam oké
Az aktiválásig ellavíroztunk, majd mondta a többit már otthon is betudom fejezni.Öröm és bodotság, asztali gépen QR kód, telefonon belép, beolvas, elfogad, benn vagyok.
Mobilon, írány a tárhely, Belépés DÁP-al és és állandóan a DÁP reklám oldalára dob és hogy töltsem le és hogy milyen jó ?
A mobil egy Samsung 52-es, One Ui 6.1 Android 14, Fox a böngésző
Ha belépek a DÁP-ba a bal felül névre katt, majd "Alapártelmezett tárhely . . ." ott a tárhely belépést választom, vagy böngészőből a tárhely oldalára vagy a magyarország.hu-ról választom mindig ott akad el,
hogy bejelentkezés választása, "DÁP mobilalakalmazás" majd "DÁP alkalmazás megnyitása" és ott elnavigál a dap.gov.hu-ra és ennyi.Volt esetleg valakinek hasonló esetleg valami megoldás ?
Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tesla topik
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS notebook topic
- VoLTE/VoWiFi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest