- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
kevinium #47126 üzenetére
persze nyilván, de pont ezért érdekel a dolog háttere. pár hete is pont arra panaszkodtam, hogy kár volt 1000-es netet adni a 100-as áráért, én tuti kifizettem volna a felárat az 1000-esre, de az emberek nagy része nem, cserébe nem lenne agyonterhelve a hálózat. iszonyat sok előfizető lett érden, és kétlem, hogy a hálózatot ekkora terhelésre és ilyen ütemű előfizető-bekötésre méretezték, ennek most meg is lett az eredménye.
érden MINDEN előfizetőnek (a technikusnak, akivel beszéltem, ezret mondtam, és csak röhögött, hogy sokkal-sokkal több) 1000 mbites netje van. kivétel nélkül mindenkinek.
(#47125) wwenigma:
1000-es digi 100as áráért és még panaszkodik.
egyrészt lásd fent, másrészt nem én kértem, hogy ennyi legyen. ezek az ő szabályaik, az ő szerződésük, elmondtam már párszor.Nem kellett volna ilyen akciot csinalniuk. Szép mentalitas.
tartom, lásd feljebb.Hany levelet kuldtél diginek ez alatt? Nem baj ha nem hiszem el hogy sokat, mert valojaban egyet se?
számtalanszor elmondtam, hogy már kétszer is bejelentettem a hibát. azt meg kikérem magamnak, hogy lehazugozol, 1 mondattal ezután: A szemelyeskedes meg egeszen mashol kezdodik, nyugi, nem megyek le oda.ja, a digi mérőoldala érden hetek óta nem működik.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Parfüm topik
- Autóhifi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged