- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
válasz
R.Carlos
üzenetére
Hát..igazából nincs rájuk szükség...

Maximum, ha valami cucc bónusz, akkor használom...itt a lényeg a tömegpusztításon van, amire a bonespear tökéletesen alkalmas..
Ha pedig valami túl veszélyes, vagy gyors..akkor boneprison+bonespirit/bonespear a célzott támadáshoz (hell fokozaton van 2600Hp-ja a csontfalnak, a resistjei is elég impresszívek így bírja a gyűrődést). Eddig működött...
A kísérőre meg ráaggattam egy insight polearm-ot, így a manával sem kell sokat törődni, lehet varázsolni ezerrel. Jah..megint megtaláltam a Mavina páncélt (kraken shell). Érdekes volt találtam egy Scourge-öt (láncos buzogány) lvl76-on, aminek a szintkövetelménye lvl82!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jelenleg 78. szintű vagyok. Bonespear: 1,5K átlag. Bonespirit 2,2K átlag. És Hell fokozaton a ritkák az immune to magic szörnyek így lehet aprítani.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)