Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss_R
tag
válasz
savior
üzenetére
Light trapsint indítottam, hellig sétagalopp volt fire, majd respec után LS csapdákkal.
Most hell A1-ben vagyok, lvl61-es; a sok immun, meg magas light resist nagyon megfog (lower resist wand is inkább csak bossok ellen ér valamit). Emellé papír is, archereket nagyon nem szeretem, meg az extra strong extra fast aura enchanted pakkokat.
Persze a gear a legalja, ami elérhető (spirit kard, lore sapi, anci pajzs, stealth armor, maradék item meg random magic/rare). Maradnom kell NM-ben, és ott gyalázni a bocikat, terror zone-okat, hellre igazából csak rápróbáltam, nem gondoltam komolyan ezzel a setuppal
-
pachito
őstag
válasz
savior
üzenetére
Most leszek lvl 80 Ice Bowazonnal, Hell act 5 eleje.
A D2 drop istenek megint kegyesek voltak hozzám, 2 perfekt Raven Frost, 40 War Trav, Infernostrides, Goldwrap, Skin of the Flayed One (ilyenem még sose esett), meg pár másik unique. High rune viszont még nem volt.
Nem rossz ez a bowazon, kevéssel is elvan. De azért legközelebb valami castert futtatok. -
Hokunda
senior tag
válasz
savior
üzenetére
Nekem lvl 35 nightmare eleje, szóval elég lassan. Rúna kéne mondjuk egy sol.
Amúgy nekem ez az első ladder és bár eddig is tudtam, hogy néhány streamer meg klán húzza rendületlenül egymást, de számomra az első nap után a lvl 95-ös karakterek azért elég meglepőek voltak. 0-24-ben nyomják ezt vagy hogy? Player 8-on is bazi gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest