- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
Dzsetro88 #96319 üzenetére
Earthquake nem sokat ér az alap rúnájával, a molten fury-t érdemes berakni (és valóban nem kell manuálisan eltolni, erre jó a leap). Én sem használom a berserkert a nagy cooldown miatt. Lehet magyarázni, hogy sokkal nagyobb a dmg blablabla, a cooldown alatt meg fogsz feküdni magas gr alatt. Én is a battle cry healelős rúnáját preferálom helyette. Nekem sokkal jobban bejött.
-
need
addikt
válasz
Dzsetro88 #96244 üzenetére
Üdv..
és ahhoz mit szolnál ha a követőd rendelkezne ezzel az össze húzással..?
három dolog kell ehhez jobban mondva csak 1 még pedig egy THE ESS OF JOHAN amulett..
gyűrűnek WYRDWARD és OCULUS RING..nekem ezek vannak rá aggatva a követőre..én ma csináltam meg a 69 szintet és [így] néz ki a kis ugry-bugry barbykám...
-
KubanitoS
veterán
válasz
Dzsetro88 #96244 üzenetére
Molten fury nélkül sokkal kisebb lesz a sebzésed. Saját tapasztalatom szerint ugyan nem rossz az összehúzos earthquake, de ha nagyobb tömegben ugrálsz, akkor nem kell azokat összehúzni, jönnek maguktól is.
Ha kiveszed a stunnolós leapet, akkor két másodperc alatt szétszednek...
Ground stomp helyett én battle cry-t használok. Ez amellett, hogy plusz sebzést ad, a swords of ploughares rúnával az életedet is tölti folyamatosan.
A linkelt kari gr 85-öt tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest