-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Mythsardan #74885 üzenetére
Először is kell egy rorg gyűrű act1 bounty ládájában szokott lenni ha esik.
Másodszor meg inkább daibo-t használj spirit regennel.
Aztán nem ártana egy inna vért sem, hogy teljes legyen a set és megkapd mind a 4 mantra bónuszt is. -
Edge
veterán
válasz
Mythsardan #52794 üzenetére
nekem is az volt
12 db norm cache-ből tormenten nyitva:
ofc ez volt a cél ezért nyomattam(többiek másért) act1 bounty-t hátha kiesik ez a braci és úgy lett
(már 5.5 chcre rolloltam, 6 chc is meglesz idővel)
-
Edge
veterán
válasz
Mythsardan #52787 üzenetére
Szép, hányas T-n farmoltátok a kulcsokat, nameg az übereket?
-
Prof
addikt
válasz
Mythsardan #52787 üzenetére
+45% Xp szep
-
maross
nagyúr
válasz
Mythsardan #52148 üzenetére
Ennek az addonnak a nevet meg tudja mondani valaki? Vagy barmilyen dps mero addon neve jo lenne, ami legalis.
-
killerjohn
addikt
válasz
Mythsardan #52148 üzenetére
Ez itt a reklám helye?
Azok az exception-ök egyébként érdekelnének ám (\logs\exceptions.txt) priviben.
Vajon soha senkinek nem tűnik fel hogy a nagy ordító vörös exception felirat olyasmi lehet ami miatt lobogó hajjal kell KillerJohnhoz futni? (mondjuk, nekem így is jó)
-
mikromanus
veterán
válasz
Mythsardan #52084 üzenetére
Azért ezek egyértelmű saját hibák. Megmosolygod hogy de marha volt, azt annyi. A másik kategória az "ezért elkárhozok" mód (player Killer). Volt abból is pár:
- Pubblic game: full tank barbival a pónimapon beszorítva várta a rátelézőket, aztán ment a kill counter.
- Pubblic game: zombi apocalipszis a faluban. Kis csalogatás és meglepi az AFK-zó társnak (beginner fokozat), vagy tömeg becsalogatás és a bejoinolás helyére vonzás (master fokozat)Most is van még elvileg egy bug ami használható, de ahhoz egyrészt nagyon bambának kell lenni, másrészt kell hozzá az áldozat szar EHP+healingje is. Ha a PvP-t indító muksó előtt áll meg az áldozat és a másik playernek valami területsebző iteme van (pl firewalkers), akkor A PvP területre belépve a városban maradt másik játékos elkezd sebződni a tűznyomtól. Azt' elhullik ha gyenge. Elég eseti, elég ritka, így nem hiszem hogy javították.
-
Fecniii
tag
válasz
Mythsardan #52084 üzenetére
A linkelt Dirge halálra gondoltam pont, el sem hiszem, hogy ez már lassan 2 éve volt, sokat változott a játék azóta.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Mythsardan #51974 üzenetére
Én direkt felhúztam a monkot is 70-re, hogy blood sharból nagyobb eséllyel legyen Cindercoat (mert DH-nak jöhet cloak is), 150-ből eddig 0 legendary. Meg 199 legendaryból szintén 0 Cindercoat (patch 2.0.1 óta)
Meg lassan egy legendary fegyó is eshetne.
-
hokuszla
senior tag
válasz
Mythsardan #51495 üzenetére
Néztem 10 percet a királymajmot, 64-esen szenved t4-en.
10 perc alatt 2 elite, 3 halál, 1 használhatatlan leg. -
warcat
veterán
válasz
Mythsardan #51493 üzenetére
brutálisan nő a mobok hpja nem is csoda 70en már 1 milliárd vagy mennyi szóval nem csoda
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
Mythsardan #51489 üzenetére
Már csak t4-en van, de vissza fogja venni hamarosan még jobban
-
CzKaresz81
tag
válasz
Mythsardan #51447 üzenetére
Nah most kaptam meg a kódot... Bepötyögve, hibátlan
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Mythsardan #51447 üzenetére
volt róla kék, hogy act5-öt kell csak befejezni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest