- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
A kis heti jelentés

melo ninc,s szúrtam a szemét üzletvezetőnek, pedigkezdtem megszerteni beleszokni, mind1 jövő hétne emgyke 1 másik helyre mindne igaz.
Zsuval szerdán voltunk 1 éveske megebszéltük a 2 főgondot a pénzt és az együttlakást, talán megpróbáljuk, de tegnap már megitn votl 1 kis ellentét
...nem csípem hogy attól függően ő nem csnálja de egy drogos bandával szeret menni bulizni, pláne ahonnan 2 arc rá akar hajtnai egyértelműen...jó persze bízok benne és neki mondja nem jönnek be de akkris kicsit piszkál...
Tegnap volt dokolás megint nagyon fan volt, tán az openinget is überelte...bepiáztunk rendesne
Ma is lemegyke kicsit nyomulni valahova....sajna egyértlemű visszaestem
...hiányzik mindne hétvégéna buli nagyon.
kocsi megvan igaz elég hangskásan jár jövő hétne megcsnálom az inspekciot mosmá tényleg.amugy ma kicsit odaéptünkmegnéztem megy e ég?..megy..de mehetne jobban
4 voltma gyúrni a hétne látszik si egből ugy látszik ennyi alkaloma kell az n szerveztemnek.
baxakszika tápom 12 voltos ága nem bíztató....
úgy érzem betelt a buli a pc.s gémiparr veszek xbox360at inkább gazdaságosabb és jobb.. a régi meg marad netezni stb....
Bőült az energy drink gyüjtemény(36db)..rakokbe a szaktopikba képet majd....
Nem tom ma mit iszok nem kéne semmit....
szereztem csomo jo számot azok szolnak most is....
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Bittorrent topik
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- További aktív témák...
- Asus TUF B360M-E Gaming / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...nem csípem hogy attól függően ő nem csnálja de egy drogos bandával szeret menni bulizni, pláne ahonnan 2 arc rá akar hajtnai egyértelműen...jó persze bízok benne és neki mondja nem jönnek be de akkris kicsit piszkál...
...hiányzik mindne hétvégéna buli nagyon.