- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
A kis heti jelentés

melo ninc,s szúrtam a szemét üzletvezetőnek, pedigkezdtem megszerteni beleszokni, mind1 jövő hétne emgyke 1 másik helyre mindne igaz.
Zsuval szerdán voltunk 1 éveske megebszéltük a 2 főgondot a pénzt és az együttlakást, talán megpróbáljuk, de tegnap már megitn votl 1 kis ellentét
...nem csípem hogy attól függően ő nem csnálja de egy drogos bandával szeret menni bulizni, pláne ahonnan 2 arc rá akar hajtnai egyértelműen...jó persze bízok benne és neki mondja nem jönnek be de akkris kicsit piszkál...
Tegnap volt dokolás megint nagyon fan volt, tán az openinget is überelte...bepiáztunk rendesne
Ma is lemegyke kicsit nyomulni valahova....sajna egyértlemű visszaestem
...hiányzik mindne hétvégéna buli nagyon.
kocsi megvan igaz elég hangskásan jár jövő hétne megcsnálom az inspekciot mosmá tényleg.amugy ma kicsit odaéptünkmegnéztem megy e ég?..megy..de mehetne jobban
4 voltma gyúrni a hétne látszik si egből ugy látszik ennyi alkaloma kell az n szerveztemnek.
baxakszika tápom 12 voltos ága nem bíztató....
úgy érzem betelt a buli a pc.s gémiparr veszek xbox360at inkább gazdaságosabb és jobb.. a régi meg marad netezni stb....
Bőült az energy drink gyüjtemény(36db)..rakokbe a szaktopikba képet majd....
Nem tom ma mit iszok nem kéne semmit....
szereztem csomo jo számot azok szolnak most is....
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Precision 5570 27% 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...nem csípem hogy attól függően ő nem csnálja de egy drogos bandával szeret menni bulizni, pláne ahonnan 2 arc rá akar hajtnai egyértelműen...jó persze bízok benne és neki mondja nem jönnek be de akkris kicsit piszkál...
...hiányzik mindne hétvégéna buli nagyon.