Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
koszonet a hm-ert, kiprobaltam, nem is tudtam rola, azt hiszem eletemben nem inditottam el a delphit parameterrel. kicsit fura nezni az ot es het jegyu szam valtozasat -ugy ertem vizualisan kicsit nehez kovetni, de majd megszokom.
Alan, nem tudsz nekem ajanlani valami helyet ahol ilyen van, vagy kodreszletet amivel ki lehetne irni mekkora memoriat is fogyaszt a programom? en valahogy azt hittem (arrol almodoztam) hogy van valahol egy api. de sehogyse hogy a szemem ele keruljon, szoval attol tartok ilyen nincs. neked van valami modszered / olvasmanyod / segedprogramod arra az esetre hogyha memory leakek utan nyomozol? (leszamitva a hm-et)
a bitmap olvasas utan megnovekszik a t/m altal mutatott memoria, aranyosan a beolvasott bitmappel, szoval novekedni azt tud. csak csokkenni nem. aztan mar higgadtabban atgondoltam, es rajottem hogy valami remlik errol -csak mikor errol olvastam akkor epp nem erdekelt-, hogy a windows a memoriat tenylegesen csak kesobb, ha szukseg van ra vagy valami, akkor szabaditja fel.
szoval, megprobaltam varni de semmi, mas alkalmazasok hasznalatanal valtozott az en prgom memoria foglalasa, de nem egeszen ertettem mikor es miert. vegul ugy nez ki, ha a minimalizalom a programomat es utana restore, akkor mindig es egyertelmuen megvaltozik (lecsokken) a taskmanagerben mutatott memoria hasznalat. vagyis nem a memoria hasznalat, hanem a memoria hasznalatra utalo szamok. :)
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Windows 10
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Crimson Desert
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest