- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
koszonet a hm-ert, kiprobaltam, nem is tudtam rola, azt hiszem eletemben nem inditottam el a delphit parameterrel. kicsit fura nezni az ot es het jegyu szam valtozasat -ugy ertem vizualisan kicsit nehez kovetni, de majd megszokom.
Alan, nem tudsz nekem ajanlani valami helyet ahol ilyen van, vagy kodreszletet amivel ki lehetne irni mekkora memoriat is fogyaszt a programom? en valahogy azt hittem (arrol almodoztam) hogy van valahol egy api. de sehogyse hogy a szemem ele keruljon, szoval attol tartok ilyen nincs. neked van valami modszered / olvasmanyod / segedprogramod arra az esetre hogyha memory leakek utan nyomozol? (leszamitva a hm-et)
a bitmap olvasas utan megnovekszik a t/m altal mutatott memoria, aranyosan a beolvasott bitmappel, szoval novekedni azt tud. csak csokkenni nem. aztan mar higgadtabban atgondoltam, es rajottem hogy valami remlik errol -csak mikor errol olvastam akkor epp nem erdekelt-, hogy a windows a memoriat tenylegesen csak kesobb, ha szukseg van ra vagy valami, akkor szabaditja fel.
szoval, megprobaltam varni de semmi, mas alkalmazasok hasznalatanal valtozott az en prgom memoria foglalasa, de nem egeszen ertettem mikor es miert. vegul ugy nez ki, ha a minimalizalom a programomat es utana restore, akkor mindig es egyertelmuen megvaltozik (lecsokken) a taskmanagerben mutatott memoria hasznalat. vagyis nem a memoria hasznalat, hanem a memoria hasznalatra utalo szamok. :)
Aktív témák
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5700XT 8GB!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest