Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
válasz
Integrale
üzenetére
A Win frissítések le vannak rejtve mert ha nem teszek úgy akkor a gépem teljesen bolond lesz és nem tud egyáltalán alvó módba menni!
Több fajta módszerrel is próbálkoztam már!
I. - DDU-val töröltem az INTELT (delete driver , not restart) majd utána az AMD-t + a mappákat a dduval (és saját kezűleg is mindent amit találtam és AMD-s) és akkor itt most én indítottam újra. Felraktam az intel VGA-t ( még pedig ezt -> Video_Driver_JY2H3_WN32_10.18.15.4278_A01 ) és reboot .. Felraktam az AMD drivert ( még pedig ezt -> Crimson Edition 16.3.1 Hotfix) reboot.
Elkezdtem használni a gépet , firefox + zene .. Megnézem aida64-ben Érzékelő->Hűtőventik-> cpu 3000rpm .. (nem para) , GPU viszont 100%... Folyton még ha nem is használtam egyáltalán gépet .. Még egy friss bekapcsolás / alvás után is...
Illetve ha DDUval kezdtem a törlést , akkor az AMD install manager fent marad! De az illesztőprogi a kártyához nem ! ezért próbáltam egy másik lehetőséget is ->II. - Az előzőekből eredően itt most úgy kezdtem ,hogy INTEL driver törlése (nincs reboot - de sztem már olyan is volt ,hogy rebootoltam) majd AMD driver törlése (+ mappák) és reboot rögtön csökkentett módba!
DDU-val intel törlése + amd törlése(mappák törlése pipálva!). Reboot normál módba és felraktam az intelt reboot .. reboot után aida64 rögtön azt írta ,hogy GPU 100% -.-" majd felraktam az AMD-t reboot (gaming evolved meg a vulkan cumót nem pakoltam fel!)... És továbbra is maradt a bug :\ De még úgy , is ,hogy órákig direkt ott hagytam a gépet és max ha egy Tűzróka futott 2-3 lapon..(FB,2YT)Most vissza raktam az Intel + AMD 15.12est .. Ez is érdekes dolog amúgy :\
Mindent ledaráltam a gépről ami driver (VGA-kat csak persze) DDU-val is..
Felraktam az INTEL drivert (ugyan azt amit a I. pontban írtam) reboot és rögtön megnéztem , hogy AIDA64 mit mutat .. Hát 100% -.-" .. Na mondom akkor rá húzom az AMD 15.12-t rá raktam reboot és Eltűnt teljesen a GPU hűtő ventijének a mutatása .. Nem is mutatja még akkor se amikor játszok
De érezhető is , hiszen a gép amikor tényleg nincs használatban (és kihűlt) le is kapcsol minden ventit..
És csöndben dorombol :3 De ezt nem tudom elérni 16.3.1es hotfixszel

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Sorozatok
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Eladó garancias hp victus rtx 3050ti
- Új 0km es GARANCIÁS asus tuf ryzen 7 7435hs rtx 3050 144hz
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest