Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • formula01

    aktív tag

    Sziasztok!

    Hét elején vásároltam egy inspiron 3737 notit, és semmi problémám nem volt vele, nincs is, viszont kíváncsiságból csak leszedtem a hdd tune pro progit, hogy ránézze vele a hdd-re.
    Mint mondtam, használat közben semmi gondom nincs vele, nincs lassulás, semmi, viszont a smart alatt azt tapasztaltam, a cirka 2 es fel nap használati időm mellett nagyjából 2 millió interface crc error-t ír.
    Ehhez képest, hdd sentinel azt írja: A merevlemez állapota hibátlan, Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgetési vagy adatátviteli hibák sem.

    Most akkor mégis mi van, mi nincs? Érdemes ezzel foglalkozni, és visszamenni a boltba, esetleg garivesztés nélkül itthon megpróbálni valamit, vagy ne foglalkozzak vele?

    Illetve arra kérném azokat, akiknek 3737, 5737, 3537, 5537-es gépük van hdd tune pro-ban rálesnének ők is smart fül alatt interface crc error sor count oszlopára? Kíváncsi vagyok másnál hogy alakul a szám, mert nyilván nulla kellene legyen, de érdembe problémát nem okoz, sérült fájlom nincs, ehhez képest meg 2 millió hiba hihetetlen sok.

    Előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák