Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VGYke

addikt

válasz premete #36397 üzenetére

Mindenkinek köszönöm a választ!
    Játék: ugye ez az asszony ajándéka lenne, de egy család vagyunk én is itt vagyok :)
    Főleg jó lenne ha hdmi-n Samu B7000 FHD TV-re lehetne kötni + rádiós bill és egér a laptopra, és máris le van sz*rva a Smart TV funkció korlátozottsága.... Meg a VGA függvényében némi játék jól esne a TV-n, távolról a kanapén, nem itt görnyedve az asztali PC előtt. Nekem :DDD

Ultrabook-okat nézegettem, leg értelmesebbjét Acer 250GB SSD és Acer 120GB SSD típusban találtam. (Mondjuk, szerintem elég a 120GB SSD, van külső USB HDD lehetőség!)
    Csak az a baj, ha a i7-3537U CPU 3. generációs lévén kb. pariban van a i7 4500U 4. generációs procival, az Acer GT 720M VGA kicsit gyengének bizonyul a fenti feladatra :F
    Mondjuk a Dell-nél elterjedt GT 750M sem látszik sokkal bikábbnak...

Megakadtam a kiválasztásban.... (pl. nem értek a laptop VGA-hoz, melyik, mit bír, mit tud, mire képes)

Nincsenek illúzióim: a jelenlegi asztali PC konfigurációm az adatlapomon nyilvános, de pl. a FarCry3 1920*1080 monitoron, néha bizony megakad... - ezt a részét ismerem a VGA, felbontás, stb. dolognak...

Új hozzászólás Aktív témák