- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
[napi pozitiv]
Az utobbi idoben sokat kajazok a Pizza Holiday-ben. Igazabol csak a menut szoktam nyomni a helyszinen, soha semmi mast nem ettem meg, de a menu az szerintem kiemelkedo a debreceni (na jo, LionOffice kornyeki) menus valasztekbol. Ha valaki epp ar ertek bajnok menut keres a kornyeken, tegyen egy probat. Valtozatos, finom kajak, jo adagok, jo aron.
Udv a sracoknak innen is. -
DNReNTi
őstag
válasz
gyantaszuz #5380 üzenetére
Nekem nagy kedvencem a Csokonai Etterem. Mind a kiszolgalas, mind az etelek minosege kiemelkedo debreceni szinten. Hasonloan vagyok a Leroy-al is, az modernebb megjelenesben es etlapban is, ha esetleg a stilus befolyasolo lehet, de szinten minoseg minden teren. En jobban szeretem a kicsit regi vagasu dolgokat, a kockas teritot, emiatt nekem a Csokonai az etalon. Ugy emlekszem van naluk is ajandek kupon. Asztalfoglalas indokolt, eleg szerencsesnek kell lenni, ahhoz, hogy csak ugy random idopontban beesel, es van szabad asztal.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest